Analogové konstrukce pomocí ADS

S

Sradio

Guest
Ahoj kluci,

Já si quesiton použití ADS simulovat čistokrevném analogové kámen:

Jak můžeme simulovat SC-CMFB na operační zesilovač pomocí reklamy?Je to možné?

A jsem dělat design bandgap refrence pomocí reklamy, může to být přesné pomocí sw, že?Díky za odpovědi.

můžete simulovat analogové ckts v ADS.Všechny druhy simulací jsou k dispozici v ADS.můžete poskytnout BSIM modely pro přesnost.

ADS obvykle používá RF lidem k získání různých analýz, jako harmonický, Smith chart etc

můžete získat dobré výsledky, ale ty by měly poskytnout nástroj přesné modely

Ano, je možné s jejich ADS jsou hodně kity od TSMC & IBM jsou k dispozici na analogových obvodu

Díky za odpověď kluci.

Byl jsem zvědav, jak se mohu poskytnout přesné analogové model?BSIM model, mám zahrnout, že zadáním všech parametrů do přístroje?Pokud jsem se spád a HSPICE analogový model, jak ho mám zahrnout, že do reklamy?Vím, že
je těžké dostat se přes prostřednictvím textů, díky moc, jsem v současné době používají TSMC RF model ale to by nemělo být přesné, aby při provádění čistě analogových obvodu.

Může mi někdo pomoci s touto otázkou?I v současné době vím, jak se patří na netlist HSPICE, ale já ještě ne dont správně Kejdens Spectra, já vím, je to tak, aby zahrnovala netlist, ale teď mám kadence schematickém a kterou z těchto souborů je třeba importovat do ADS?Například pro HSPICE, můžeme dovážet xxx.sp, ale jak Abt kadence?Díky za pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back