[Quote = zvídavé] jsem newbee. může mi někdo říct, jaký je rozsah I / O návrháři na trhu? I dont vědět nic I / O. Je něco, co analogové I / O design? [/Quote] ESD, závora-up, SSO hluk, programovatelné řízení schopnost, rychlost přeběhu řízení, pokud je vysoká rychlost, je zapotřebí, pak musí plně diferenciální výstupní proud v úvahu.
Vlastně všechny I / O je analogový na konci, by to konec na naše (lidské) smysly nebo senzory, a my jsme analogové tak daleko, jak je chápeme. (Takže studium chování lidí a pokusíte se připojit, že na procesoru ...) Přečtěte si o tranzistory a experimentovat s nimi, jak začít. Čím více jste se dozvěděli o analogový svět (electronicly), tím více vaše hodnota bude v budoucnu poroste jako projektant, je to můj nápad. Na.
Děkuji vám všem, zvláště Btrend. Já jsem čerstvější a dostali nabídku na I / O. i jako analogové, ale nevím, co přesně bude moje práce v analogové? mohu zavolat sám analogové inženýr poté, co jsem v práci i / o?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.