Analogové projektování v I / 0?

Jsem newbee. může mi někdo říct, jaký je rozsah I / O návrháři na trhu? I dont vědět nic I / O. Je něco, co analogové I / O design?

[Quote = zvídavé] jsem newbee. může mi někdo říct, jaký je rozsah I / O návrháři na trhu? I dont vědět nic I / O. Je něco, co analogové I / O design? [/Quote] ESD, závora-up, SSO hluk, programovatelné řízení schopnost, rychlost přeběhu řízení, pokud je vysoká rychlost, je zapotřebí, pak musí plně diferenciální výstupní proud v úvahu.

Myslím, že prostor pro IO je velmi důležité. Takže rozložení techniky je velmi důležité. Yibin.

si můžete přečíst v knize: základní ESD a I / O design se dostat pocit, že.

Pokud se chcete podívat po full-designu čipu, musíte být obeznámeni s I / O a ESD design

Vlastně všechny I / O je analogový na konci, by to konec na naše (lidské) smysly nebo senzory, a my jsme analogové tak daleko, jak je chápeme. (Takže studium chování lidí a pokusíte se připojit, že na procesoru ...) Přečtěte si o tranzistory a experimentovat s nimi, jak začít. Čím více jste se dozvěděli o analogový svět (electronicly), tím více vaše hodnota bude v budoucnu poroste jako projektant, je to můj nápad. Na.

Děkuji vám všem, zvláště Btrend. Já jsem čerstvější a dostali nabídku na I / O. i jako analogové, ale nevím, co přesně bude moje práce v analogové? mohu zavolat sám analogové inženýr poté, co jsem v práci i / o?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back