analogového designu prostředí

M

mtech84

Guest
Ahoj všem,

Jsem pomocí ic5141 verzi kadencí, podivné problému došlo,

i když moje simulovat analogové konstrukce pomocí nástroje-> analogové designu životního prostředí, je zapotřebí nádherný 15mins nahrát analogové designu prostředí okna.jeho opravdu otravné ....

prosím pomozte ...je nějaká oprava nebo úprava bash skript, aby bylo zatížení rychleji,
myslím jako normální ....

díky & jde
mtech84

smazat kadence zamykací soubory

najít ~-name "*. cdslck"-exec rm-f () \;

díky za odpověď .... ale to se nestalo pomozte mi .....

Zde je to, co chci říct ..

1.otevřít jakékoli schematickém z knihovny manažer.

2.přejděte do menu Nástroje -> klikněte na analogový designu prostředí.

3.analogového designu životního prostředí by mělo otevřít okno hned, což trvá cca 15-20 minut otevřít .....což dříve.jej použít pro otevření v 3-4 vteřiny.

Věděl jsem, že na řešení tohoto, ale zapomněl jsem v průběhu času ...protože to bylo v pořádku .. a já upamatovat, že jsem udělal něco v. bashrc nebo přidal několik drobných skriptu, který tyto problémy odstranilo.

Typ ptree <pid> kde <pid> je proces, který stánky při otevření ADE (pravděpodobně icfb).uvidíte seznam procesů souvisejících s <pid> a možná úzkými to, na které je příčinou problémů.jak problém vyřešit, bude záviset na postupu, který je, předpokládám.

mtech84 napsal:

Ahoj všem,Jsem pomocí ic5141 verzi kadencí, podivné problému došlo,i když moje simulovat analogové konstrukce pomocí nástroje-> analogové designu životního prostředí, je zapotřebí nádherný 15mins nahrát analogové designu prostředí okna.
jeho opravdu otravné ....prosím pomozte ...
je nějaká oprava nebo úprava bash skript, aby bylo zatížení rychleji, myslím jako normální ....díky & jde

mtech84

Ahoj mtech84,
Zkoušeli jste do svého pohledu. Simrc soubor?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back