analogový simulátor ankety

K

kormidlovat

Guest
Stačí mít nějaké statistiky o různé nástroje populariity.
Používáte-li některé z nich, si vybral svůj hlavní nástroj.
Prosím, napište komentáře taky.

Průběžné výsledky a závěry:

Cadence vypadá jako velký vítěz na analogovém trhu s téměř 60% podílem!
Zcela nečekaný výsledek, jak jsem si myslel Cadence, Mentor a přehled jsou více-méně i zde.

Také, nejsou tam žádné velké korporace zaměstnanců zde v tomto klubu, protože nikdo si vybral interních firemních nástrojů.

Těšte se na více hlasů.

Výsledky do jisté míry podobný průzkum se zde:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=78198&highlight =

Jiná věc je, že hlasování má pouze jednu možnost - např. jsme použití obou Cadence a reklamy pro různé věci.

Omlouvám se, neviděl jsem to předchozí anketě.Ve skutečnosti jsem hledal předchozí průzkumy veřejného mínění, ale moje hledání se vrátil nic.

I když jsme na to, mám v plánu udělat další průzkum o tom, jak mnoho let zkušeností in-úrovni analogového členy představenstva design IC mít.
Každé takové průzkumy veřejného mínění v minulosti?

Myslím si, že proto, Spectre je dodáván v dfII prostředí (Opus, skladatel, virtuos, atd.).použít Hspice musíte koupit další licence.

Zdá se, že málo lidí používá Eldo, chci použít Eldo, kdo mi může dát jednu radu.

bear7679 napsal:

Zdá se, že málo lidí používá Eldo, chci použít Eldo, kdo mi může dát jednu radu.

I použití Spectre.Ne že bych to líbí, ale proto, že Cadence má PDKs pro téměř každý licí!A protože modely jsou vždy vytáhnout HSPICE a SPECTRE.A protože více lidí používá Spectre, než jakýkoli jiný nástroj, jsem rozumný předpoklad, že modely jsou osvědčené a leštěné za to.

Líbí se mi Eldo, protože má lepší konvergenci a rychlost.Modely - Špatnou zprávou není mnoho sléváren je nechat, pokud zjistíte, že jim není mnoho lidí, používali předtím, takže jste mohli dostat do problémů.

Tak se mi modely a jejich spolehlivost je klíč - ne samotný nástroj.A není to také záležet na tom, co společnost kupuje?Já bych rád, aby využily Agilent nástroje, ale sorry žádný rozpočet modely pro ty ....

Otázky, jaký nástroj se mi líbí, nejsou nic jiného, než se ptát, co se vám líbí více blondýnky nebo brunetts .....
AMD pokud máte zájem b) je odpověď!

po coporattion mezi rytmus a @ glilent "RFDE" mnoho sléváren bude vyrábět modely pro @ DS, zvláště je to velmi silný v RF simulace

o Eldo se donot sbíhají dobře, jsem použil ho a někteří z mých spolupracovníků
prostě Spectre je mocnější než Eldo "v RF"

v analogové simulace u lze říci, že r stejné.

Teddy napsal:

I použití Spectre.
Ne že bych to líbí, ale proto, že Cadence má PDKs pro téměř každý licí!
A protože modely jsou vždy vytáhnout HSPICE a SPECTRE.
A protože více lidí používá Spectre, než jakýkoli jiný nástroj, jsem rozumný předpoklad, že modely jsou osvědčené a leštěné za to.

Má tady někdo pokusil Ansoft Nexxim?

http://www.ansoft.com/news/press_release/041026.cfm

"U-Chip hodnotit výkon některých komerčních simulátorů před výběrem Nexxim. Benchmarky provedena na paměťové buňky s 47.500 tranzistorů se sídlem jasné výhody, které technologie Ansoft s výsledky, které uzavřeno měření do 1 procenta. Jeden známý SPICE simulátoru, a zároveň poskytuje tranzistor-úroveň přesnosti, nedokázal zvládnout velké počtu tranzistorů v čipu. dva běžně používané fast-SPICE simulátory nabízené kapacity, ale předpověděl nesprávné DC řešení a zkreslené přechodové křivky po několika prvních taktů. "Musíme mít důvěru v náš simulátor obvodu před můžeme dopustit, aby křemíku, "říká Juei-Lung Chen." Fast-SPICE simulátory nejsou vůbec rychle, pokud jste skončili re-spinning čip. "

itaifrenkel napsal:

Má tady někdo pokusil Ansoft Nexxim?

hspice je také dobrý, obzvláště jeho uživatelská příručka

Co si o rozložení nástrojů?

Nevím, proč ppl preferujeme použití Virtuoso Editor rozvržení spíše než Mentor IC nádraží!Nevím, proč mám pocit, že IC nádraží je mnohem silnější než Virtuoso!

Obecně lze říci, Mentor nástroje se zdá být lepší v rozhraní a funkčnost než Cadence, ale Cadence je hodně populární ..To je můj nápad!

I použití ráže udělat layout zkontrolovat.
je to mentor nástroj.Myslím, že je to velmi užitečné.

kormidlovat napsal:

Stačí mít nějaké statistiky o různé nástroje populariity.

Pokud používáte některým z nich, si vybral svůj primární nástroj.

Prosím, napište komentáře taky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back