Ansoft HFSS verze 9.2 Kompletní dokumentace

P

paolone1340

Guest
Ahoj, jsem zkontroloval všechny kolem fórum a nenašel jsem tuto knihu. Myslím, že je velmi důležité, než jak je to vzácné!
20050722091624_a1.JPG
20050722091718_a2.JPG
20050722091735_a3.JPG

Ne neexistují žádné knihy vydané Ansoft s instalační krabice. Jedná se o velmi vzácný dokument, který jsem našel pro čisté věci na netu.

Dokument má 700 stran a byla napsána v roce 2003. Jedná se o uživatelské příručce k programu. Pdf je 50MB ve velikosti.

[Quote = yellowtooth] Zdá se, že RAR soubory nejsou nahrány úplně. [/Quote] jsi upravit názvy souborů odstranit _xxx kde xxx je třímístné číslo?

Zkuste následující odkaz: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 úplnou dokumentaci [/url] Doufám, že to řeší záležitost.

Dobrý odkaz! Pokud je to váš FTP, zkuste zip souboru pomocí WinRAR místo WinZip, že ušetří docela hodně prostoru! Například, HFSSbook v rar je jen 14mb, zatímco v roce 43MB zip. [Quote = sassyboy] Zkuste následující odkaz: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 úplnou dokumentaci [/url] Doufám, že to řeší věc [/quote].

Toto je oficiální Ansoft FTP. Takže nemám žádnou kontrolu. Nicméně, děkuji vám za váš návrh, je dobré vědět.

Neviděl jsem knihu kompletně, ale vypadá to, že ten je dán, když jdete trénink.

Ansoft HFSS verze 10 Plný Dokumentace je k dispozici na oficiální Ansoft FTP.

Mi mohl pomoci k získání HFSS 10 dokumentace? Snažil jsem se přístup k těmto odkazy, ale stránka není k dispozici. Díky

Omluvte mě Chci knihu o HFSS 11 a chci vědět, jak se připojit ke sma coneector mikropáskové antény?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back