Anténa simulace - potřebné pomoci

C

clark09

Guest
Ahoj všichni! Já jsem s novou simulaci a antény. Jsem triying simulovat sondy, krmení obdélníková anténa na konečné umělé země. Navrhl jsem tuto anténu podle modelu přenosové vedení s použitím skelných vláken jako dielektrický substrát s ER = 4,4 a h = 1,52 mm. Velikost Tato oprava je L = 29,47 mm a W = 38,03 mm. Velikost rovinou vozovky je Lg = 38,59 mm a WG = 47,15 mm. Zkoušel jsem simulovat tuto anténu, ale nemůžu si to do práce ... Prosím! Pokud někdo mohl dát nějakou zpětnou vazbu a pomáhají mi, byl bych velmi vděčný. Přidal jsem moje. Geo soubor a popis všech kroků jsem za pomocí IE3D. Díky moc.

by se u vadit, když se simulovat strukturu HFSS a dát u input.if Dovolte mi tedy, jaký je váš pracovní frekvence. Já jsem za předpokladu, že je 6 GHz. Sajid Mohammed.

Ahoj Sajid. Provozní frekvence můj návrh je 2,4 GHz. Prosím, bylo by hezké, kdyby jste mi mohla říct, jestli to funguje v HFSS! Děkuji vám! S pozdravem

Dělám anténu podobných caracteristics jako antény pro 2,4 GHz a funguje relativně dobře. Postupujte podle www.emtalk.com , zde jsem našel nějakou pomoc. S pozdravem, Enric. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 55 minutách: [/color] [/size] Napsal jsem projekt pro jednu náplast simulace na 2,5 GHz s HFSS. http://www.edaboard.com/ftopic357180.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back