Anténa software

E

embeddedlover

Guest
Ahoj, chci hodnotit anténa software. Já dělám výzkum a vývoj v této oblasti. V současné době mám na ruce pouze na EMPro (od Agilent). Také vím o anténní Magus a HFSS. Může mi někdo vyjmenovat několik dalších softwarů dostupných na trhu? Chci srovnání různých anténních softwarů dostupných na trhu.

Děkuji za informace ... Jakákoli jiná anténa software k dispozici?

Děkuji vám za vaše odpovědi ... Porovnání uvedených softwarů mi může pomoci, stejně jako ostatní ...

[Url = http://emcos.com/index.php?id=165] EMCoS antény Virtuální laboratoř [/url] - Metoda momentů kódu

CST, HFSS, ale FEKO feko je nejrychlejší EMPro vím, že používá metodu FDTD, CST také používá FDTD HFSS používá MKP FEKO používá MOM, pokud youdesign ultrawideband systém FDTD Methot je vhodný, pokud chcete rychlou analýzu využití feko (MOM), pokud chcete velmi velmi rychle používat analytickou metodu regularizační a použít C / C + + nebo MATLAB

WIPL-D je další 3D EM Řešitel. To sould být docela dobře, kluci programování to opravdu Zdá se, že nyní je jejich věc, alespoň teoreticky (oni psal několik knih na toto téma). K dispozici je také bezplatná zkušební verze - nicméně, byl jsem schopen se dostat něco užitečného z toho ... takže jsem vlastně bych nedoporučoval.

roxxon a to u vyzkoušejte naše návrhy na WIPL-D sezgyno, co dělá FDTD podpory ultrawide kapelu ve srovnání s mámou, která volba .... musíme při výběru simulátor?

[Quote = dharanidhar; 854782]? Roxxon, se u vyzkoušejte naše návrhy na WIPL-D sezgyno, co dělá FDTD podpory ultrawide kapelu ve srovnání s mámou, která volba .... musíme při výběru simulátor [/QUOTE], když používat metodu, kterou FDTD ok strukturu a váš čas domény pulse.the časové oblasti pulsu obsahuje vaše frekvence bandwith.But, kdy použití MoM (Frequency domain) jste ok pouze strukturu, ale musíte počítat frekvence jeden po one.If vaše struktura má mnoho detailů MoM metoda může být pomalejší než FDTD. Doporučuji vám, když jste desidn antény vyzkoušet v mnoha simulačního softwaru, protože v té době možná nevíte podrobnosti o způsobu řešení, takže můžete navrhnout vadné.

Mohli byste zkusit [url = "http://www.antennasoftware.com.ar"]-SOF [/URL]. To je drát MoM-kód s konformní geometrie modelování. Je to jediný MoM kód se zakřivenými segmenty, které přesně sledovat obrys šroubovice, smyčky a spirální antény. Tato funkce zvyšuje rychlost konvergence ve srovnání s NEC na bázi softwary s rovnými segmenty vodičů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back