H
houdali
Guest
Ahoj každý subjekt, já jsem v současné době simulovat jednoduchý anténa v HFSS, a já nevím přesně rozměry vzduchové skříně (radiační hranice). Myslíte si, že λ / 4 je suffisant? Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
) Nejsem souhlasit, můžeme mít slabě vyzařující antény na 1GHz a jako příklad v tomto případě blízkém poli není použita z λ/10. Hranice blízko nebo daleko oblasti závisí na frekvenci.No, pro slabě vyzařující struktury Lamda/10 je ještě v daleko oboru není blízké pole.
Mýlíš se.. Záleží jen na vyzařující struktuře sílu. Pokud máte silnou vyzařující struktuře držet s Lambda / 4 podmínka, jinak se Lamda/10. Přečtěte si HFSS pomáhají odstranit sami!!() hranice blízko nebo daleko pole závisí na frekvenci
Neuvěřitelné, protože jsem viděl desítky konstrukcí s použitím HFSS a nikdo si stěžoval někdy o omezení velikosti.hi nižší frekvence nebo malé rozměry HFSS výsledek není spolehlivý, takže tento stav i poradit převést u HFSS soubor do souboru a Sm3 a simulované u antény CST dosáhnout spolehlivou odpověď, ale pro simulaci. HFSS v případě, že D je průměr antény navrhuji u vybral u leteckých rámeček kolem 2D na méně než 1 GHz aplikace
Máte nějaký důkaz, aby zpět žalobu?? HFSS je naprosto v pořádku pro nižší frekvencí a menší rozměry stejně. HFSS vždy dává přesnější výsledky než CST jste navrhovat použití.hi nižší frekvence nebo malé rozměry HFSS výsledek není spolehlivý, takže pro tuto podmínku