Anténa v HFSS

H

houdali

Guest
Ahoj každý subjekt, já jsem v současné době simulovat jednoduchý anténa v HFSS, a já nevím přesně rozměry vzduchové skříně (radiační hranice). Myslíte si, že λ / 4 je suffisant? Díky

Ahoj, je třeba dodržovat následující zásady - Místo alespoň λ / 4 ze silně vyzařující struktury - Místo alespoň λ/10 od slabě vyzařujících struktury hodně štěstí s vaší prací

Děkuji za Vaši odpověď, ale pro slabě vyzařující antény, musím použít λ/10, jestli jsem pracovat v blízkosti oblasti, ale já jsem v dálkovém poli.

Ahoj, Ne, pro slabě vyzařující struktury Lamda/10 je ještě v daleko oboru není blízké pole. Pro anténa měli byste se držet s Lambda / 4 stavu a ano, je to dostačující. / SC

Ahoj, λ/10 je minimum, takže není nutné tuto hodnotu překročit, ale ano, můžete vydělat více daleko, ale to bude jen odpad vaše výpočetní zdroje. Ano, to samé platí pro pole daleko, že to, co kniha říká pravidlo:) Souhlasím s Sweetchoto.

(
No, pro slabě vyzařující struktury Lamda/10 je ještě v daleko oboru není blízké pole.
) Nejsem souhlasit, můžeme mít slabě vyzařující antény na 1GHz a jako příklad v tomto případě blízkém poli není použita z λ/10. Hranice blízko nebo daleko oblasti závisí na frekvenci.

() hranice blízko nebo daleko pole závisí na frekvenci
Mýlíš se.. Záleží jen na vyzařující struktuře sílu. Pokud máte silnou vyzařující struktuře držet s Lambda / 4 podmínka, jinak se Lamda/10. Přečtěte si HFSS pomáhají odstranit sami!!

Ok. Studuji anténa na 800MHz, takže rozměru 's 20 * 11 cm s přívodním potrubí. Takže, v první době, jsem používal vzduch box více než λ / 4 na patch anténa (800 MHz), rezonanční frekvence je 800MHz s dobrou S11, a když jsem se zvýší o rozměrech vzduchu pole rezonanční frekvence se liší o 800 MHz . Jak mohu vědět, dobré rozměry pro získání pravdivý výsledek. Díky

ahoj je nižší frekvence nebo malé rozměry HFSS výsledek není spolehlivý, takže tento stav i poradit převést u HFSS soubor. Sm3 soubor a simulovaných a u antény CST dosáhnout spolehlivou odpověď, ale pro simulaci v HFSS v případě, že D je průměr antény i navrhnout u vybral u leteckých rámeček kolem 2D na méně než 1 GHz aplikace

hi nižší frekvence nebo malé rozměry HFSS výsledek není spolehlivý, takže tento stav i poradit převést u HFSS soubor do souboru a Sm3 a simulované u antény CST dosáhnout spolehlivou odpověď, ale pro simulaci. HFSS v případě, že D je průměr antény navrhuji u vybral u leteckých rámeček kolem 2D na méně než 1 GHz aplikace
Neuvěřitelné, protože jsem viděl desítky konstrukcí s použitím HFSS a nikdo si stěžoval někdy o omezení velikosti.

ahoj když u nahrávání u patch může být můžeme pomoci u více se z antény Nemám představu o tom, u antény a v dokumentech mnoho času u vidět, takže je špatně

Pro anténu jednoduchá patch (pokud to není silná baterie) --- lambda / 8 nebo 10 velikost vzduchové skříně je dostačující .. ur-li si jistý, jestli to silný radiátoru nebo slabý radiátor .. Řekl bych, že zvýšení ur vzduchové skříně do bodu ur rezonanční frekvence se nijak významně nezmění ....

hi nižší frekvence nebo malé rozměry HFSS výsledek není spolehlivý, takže pro tuto podmínku
Máte nějaký důkaz, aby zpět žalobu?? HFSS je naprosto v pořádku pro nižší frekvencí a menší rozměry stejně. HFSS vždy dává přesnější výsledky než CST jste navrhovat použití.

ahoj sweetchoto jsem nesouhlasil s u představu o tom, CST i obvykle design své antény v HFSS a pak zkontrolovat s CST a pak to experimentální a výsledek CST stejný jako experimentální a nižší frekvenci a malý rozměr, když u Nemůžete definovat u antény záření box i poradenství u nejprve zkontrolujte, že s doménou čas CST simulace

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 08:58 ---------- Předchozí příspěvek byl v 07:52 ----------</span></span>
hi další způsob, jak pochopit, že pokud váš záření box stačí u antény je u vidí anténní obrazec v HFSS-li u antény zisk po odečtení nebo vzor deformované a vaše struktura je struktura antény pak u můžete najít u záření box je dobrá nebo ne

Používám CST a HFSS. Rozdíl mezi těmito dvěma software je, že CST používají dvě metody simulace: časové a frekvenční oblasti analýzy, ale HFSS použít pouze frekvenční analýzy. Takže výběr softwaru závisí na volbě antény struktury.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back