antény designu aa RFID čtečky

S

sukanya

Guest
Ahoj, já jsem projektování RFID čtečkou. Může někdo pomoci mne s anténou design aplikací rádiových kmitočtů. Čtenář pracuje na frekvenci 135kHz a aktuální rating antény by měl být 137 mA. Prosím, dejte mi vědět, jak je anténa musí být navrženy a jaké jsou různé typy antén, které mohou být navrženy. Také mi o anténu, která může být postaven na PCB. Děkujeme vám.

Bude velmi obtížné postavit antény na PCB v tomto frekv. Anténa by měla být součástí rezonančního obvodu naladěn na 125kHz. BTW, pro RFID, pokud vím, frekv. je 125kHz, ne 135. Anténa by měla mít přibližně v oblasti kreditních karet, a počet otáček by měla být kolem 30. Průměr drátu: 0,3 až 0,5 mm. Jak jsem již řekl dříve, měla by anténa být součástí rezonančního obvodu, a za účelem dosažení maximální čtecí vzdálenost (U lze získat 12-15cm), budete muset doladit anténu vložením / dělení otáček, dokud získat maximum napětí na jeho koncích (> 50Vpk-pk). / Pisoiu

V tomto kmitočtovém rozsahu fyzické je velmi malý a spojka je indukční. Obecně platí, že fyzické rozsah je zhruba průměr menší ze dvou cívek (čtenář a respondentky), s výjimkou výjimečných případů. Viděl jsem jednoho metru čtenář, který měl vysílač cívky přes půl metru a přijímací cívce cca 6 cm čtverečních s mnoha obraty. Oba tyto byly vytištěny pomocí tlusté mědi s cílem snížit ztráty. Respondentů měl tenký drát ránu mnoho otočení ránu po obvodu plastové karty (mm nebo dva od skutečného vnějšího okraje karty) několik cm přes každém směru s IC připojen k cívce.

ano, to je spousta výrobků běží na této frekvenční ale na čtecí vzdálenost kratší než 100 cm. si může zvolit produkt na 13.65Mhz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back