antény zatížení účinkem

G

geppei

Guest
jak odhad zatížení vliv antény?

a jak to vyřešit?

například,
Monopole byl uveden v žádosti handheld, ale tam byly sluchátka, LCD ...Našel jsem vstupní impedanci monopole byl incresed a rezonanční kmitočet byl posunut.

ještě jeden důležitý objev, je to, že můj monopole byl orginally 3X ohm, tím, že dirigent blízkosti, tedy sluchátko magnet, vstupní impedance zvýší na 50ohm (to se stalo dobře uzavřeno automaticky).Nicméně, od Ana experiement spektrum, výkon byl horší než před ačkoli to bylo 50Ohm uzavřeno.

Takže v závěru, je-li zatížení v blízkosti antény, impedance se bude měnit.I když se náklad, aby anténa se 50Ohm, je to matoucí nechat uvěří anténa funguje lépe.Faktem je, že horší než dříveLoading nemůže být nikdy dobré.vedle uvedení od antény, co ještě můžeme udělat pro to, elimate efekt?

Jakékoliv suggsetions či připomínky jsou vítány

Thx

Máte-li simulace EM nástroj, můžete se pokusit udělat plné vln simulace se všemi břemeny jste se zmínil.

Loading blízko antény může absorbovat energii z antény port, takže S11 parametr je dobrý, mohli byste vidět nízký VSWR a 50 Ohm vstupní impedance, ale celkový anténa účinnost není.

Možná, že cosi vysvětloval.

Našel jsem tyto informace zajímavé.To znamenalo, že když jsme opatření dobrou nízké VWSR, to může a maynot týkat našeho konce představení.
Mám měřit přenosný s Monopole anténou, když jsem ji drží v ruce, a rozhodl, když jsem umístit ji na rameno, posun VSWR hodně.Na rameni, VSWR tendenci přejít na nižší frekvenci.issit protože anténa port pohlcuje energii z lidského těla?díky.

ahoj

jste havent uvedeno, zda VSWR se zvýšil či snížil, když přiblížila ji po rameni.

lidské tělo becoz své vysoké permtivity posune dolů rezonanční kmitočet.

Také je to ztrátový médium bude absorbovat energii a snížit vyzařovací účinnosti

Doufám, že to pomůže

jde o

Vraťme se zpět k původní otázce.Jak odhadnout zatížení účinek antény?Nemůžete (bez simulátor EM), ale můžete vyhnout.
Snažte se udržet jasné reaktivní blízkém poli antény, ze všech složek, zejména kovů.
Reactive_Near_Field = 0,62 * SQRT (D ³ / λ), kde D je anténa rozměr.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back