ANTENNA HELP

D

deepak007

Guest
ahoj

Koupil jsem si WOUXUN transceiver134 až 174 MHz., ale prodejce mi dal 400 do 470 MHz vysokou anténou.Budou nějaké změny ve výkonu?mohu vlastní anténu pomocí věšák nařezané na správnou 1 / 4 délky?Tak jak se mohu připojit k SMA ŽENSKÉ CONNECTOR.i znamená Jak se mohu připojit bič na SMA konektor.Prosím, dejte mi pár tipů.

Každý ví, že věšák je výborná anténa.Ujistěte se, že není ze dřeva.

Vaše vysoký zisk antény je pro jinou skupinu.Já bych nečekal, že dobře pracovat v pásmu odlišné od zamýšleného pásma.Myslíte si, že jinak?

Zní to jako chceš, aby se Monopole.To znamená groundplane, čím větší tím lepší.Příruba na SMA připojí k groundplane a kontaktním centru se připojí na ramínko na šaty.

Můj nejlepší výsledky byly s plastovými coathangers vrtané z 1 / 4 vln a kovovou tyč nalepí na vnitřní, základ coathanger může být provedeno jako-moudrý pro použití jako tuning pahýl.koaxiální kabel, může být připájené na první tyč a štítu mohou být přilepené k venku, ujistěte se, že použití epoxidových, lepidlo na dřevo jako i dřevo coathanger nebude fungovat.

SIGINT

Vážně, jen v případě, že jste vážně, si šunky 2 meter guma-drahoušek anténu a pravý úhel BNC na SMA adaptéru.

SIGINT

Opravdu důležitou vlastností je barva ramínko na šaty.Mám jeden průzkum, který říká, že růžová je jedinou barvu použít.

Velice vám děkuji pánové za vaše návrhy!Chci používat transceiveru na 160MHz.Koupil jsem si mosazné pájení tyč z nabídky store.i svařování snížily to do 18 palců.a já jsem s použitím přihrnul měděného plechu jako umělé země.může někdo dát jakýkoli nápad vystavět vysokou anténou pro 160MHz?na ex.cívka naloženo nebo jakýkoli jiný typ.thanku znovu.

Můžete zvážit roh reflektor jako snadný způsob, jak zvýšit zisk.Kraus je dobrý zdroj pro poučení.

Nemusíte říkat, co považujete za "vysoké" zisk.

deepak007 napsal:

Velice vám děkuji pánové za vaše návrhy!
Chci používat transceiveru na 160MHz.
Koupil jsem si mosazné pájení tyč z store.i svařování dodávek řez je až 18 palců.
a já jsem s použitím přihrnul měděného plechu jako umělé země.
může někdo dát jakýkoli nápad vystavět vysokou anténou pro 160MHz?
na ex.
cívka naloženo nebo jakýkoli jiný typ.thanku znovu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back