Aout procento spotřeby energie úniku!

T

Thomson

Guest
Ahoj,
Aby bylo možné přijmout opatření approapriate analyzovat čip-úrovni ztrátový výkon, vhodný list pro procento resptive spotřeby energie pro dynaimic, statické, části čipu se úniku je vědět předem.Ačkoli některé dokumenty basiclly ilustrují diagram těchto proprotions pro různé CMOS procesy, ale údaje jsou velmi nejasné.

Já jsem v současné době projektování systému pomocí CMOS 0,18 3,3 proces realizovat konečné SoC (ve skutečnosti, jiné dodávky energie domény existují, zde jen pro jednoduchost).Může někdo sdílí mi s daty?Díky moc!Thomson

já dotírat dostat na vaši otázku nebo problém?by mohla být u být konkrétnější?

nav_vlsi napsal:

JÁ dotírat dostat svůj dotaz nebo problém?
by mohla být u být konkrétnější?

Ahoj Thomson,

Za prvé, můžete v podstatě ignorovat úniku energie ve většině 0.18um procesů jako je to obvykle negligably malý (na velké digitální čip jsem z> 100million tranzistorů představoval <50mW, celkové spotřeby byl ~ 20W při zátěži).To je samozřejmě není pravda v případě, že používáte nějaký specializovaný 0,18 procesu se snížila prahové napětí, atd.

Tak či onak, je nemožné, aby vám data žádáte bez znalosti přesné specifika procesu (v duchu: TSMC 0,18 LVOD).Moc info žádáte o připojení je dostupné v syntéze / primetime knihovny (*. lib soubory), takže pokud máte ty si můžete prohlédnout to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back