appcadclassic - jak jej používat s win98?

R

rajas3

Guest
appcadclassic obsahuje řadu užitečných utilities.unfortunately, že nefunguje dobře s DOS win98.as této verze již není podporována tato chyba zůstává unfixed.can každý subjekt, řekni mi, jak používat appcadclassic s Win98. Děkuji yu

Proč ne stáhnout nové Appcad 2,5 z wesite Agilent? S pozdravem

Bohužel nová verze listy mnoho z více užitečných rutin ze starších verzí a přidává některé triviálně jednoduché věci, které byste mohli udělat ručně.

Appcad nový nebude obsahovat výpočty diferenciální impedance. Chcete-li spustit klasický musíte buď spustit systém DOS nebo vypnout pro DOS, kluci běží NT nebo WIN2K smůlu! XP stále můžete udělat bootovací DOS disketu Nevím, jestli to bude fungovat wiyh systému souborů NTFS. SIGINT

nadýmavé, Řekněte mi prosím, jaké jsou užitečné postupy, které zůstaly z nové verze. Jak staré je k dispozici, možná jsem si ho stáhnout. Děkuju. g579

Dva porty vedení analýza přenosu a analýza hluku spojky kaskády spirála cívky návrh přizpůsobení výkonu Co budete pravděpodobně zjistíte, že program bude načtení a zobrazení menu, ale většina z rutiny zavěsí část cestu.

Děkuji Vám za info nadýmání. PS. Pokud tomu tak není vhodné prosím zprávu smazat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back