ASIA Opportunites: Hledáte pro low-cost společnosti zadávají ...

N

narutomo

Guest
prosím, kontaktujte mě, jestli jste schopni zajistit nejnižší projekční služby pro svou firmu. Design: Design obvod, FPGA, a PCB layout. Místo: Japonsko, Singapur, Malajsie, Thajska, Indonésie, Čína. Chci: - 5-10 rok hardware design zkušenosti.

KONTAKT NA PATELPCB (AT) GMAIL.COM ZA STEJNOU jsme všichni EXP. Ve stejném poli nad 6YRS. EXP

Prosím, zadejte své internetové stránce společnosti odkaz a předchozího projektu, který úspěšně doručena za nás. Budeme hodnotit vaší společnosti a výkon.

Vážený pane. Je mi ctí Vám oznámit, že jsme PCB návrháře pracující v Pákistánu mají zkušenosti z projektování burn-in-desky a zatížení desek. Nabídneme Vám výhodné ceny v porovnání s jinými společnostmi a lepší kvalitu pro jistotu. Máme zkušenosti s PCB navrhování 3 do 10 roků. Pokud chcete otevřít svůj design centra v Pákistánu provedené jinými společnostmi PCB Design, jako je PYCON a CEIBIS pak vám může poskytnout veškerou pomoc. Prosím, neváhejte nás kontaktovat. Díky a jde,

Vážení, jsme v Íránu. Máme HDL / FPGA design dům! Můžeme si dělat žádné FPGA projektu. Nedostali jsme žádné peníze Před montáží skončení projektu. Máme těžký zkušenosti s Xilinx (Virtex dokonce 4, 5) nebo Altera. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

Zvuk skvělý odpověď od vás. Prosím, pošlete mi vaše osobní e-mail pro další diskusi. Příležitosti jsou připraveny teď! Chceme dokončit do konce prodejce Díky února

Díky za váš projekt USD100k. Budu tvrdě pracovat na části FPGA ... To je skvělé ...!!!

Vážení Narutomo, jsme PCB Design Service dům a máme mnoho let zkušeností v oblasti PCB Design. Zašlete mi prosím více informací o vaší práci PCB, které byste rádi, abychom udělali a my Vám velmi konkurenční cenu. Poskytněte nám prosím svou e-mailovou adresu, abychom mohli dále diskutovat s vámi o naše schopnosti. Díky. S pozdravem, PCB Designer

Ahoj, jsme PCB návrhářů pracuje v Indii s 5 - 6 roky zkušeností dělat PCB layout designs.We mít dobré znalosti ve všech software. Můžeme zajistit dělat designy s dobrou kvalitou a také čas dodání. Pokud jste se zajímá pls dát mail na kousi_sen@yahoo.co.in .

Ahoj mám zájem, já jsem s PCB Design zkušenosti z 12 let s projekty udělat aľ 6 vrstev v RF, smíšený signál atd. Máte-li zájem, pls mě mailem na nishaldisilva (at) gmail.com pro další jednání. Nishal

s 9 let zkušeností v průmyslu VLSI STA a synth jako hlavní příspěvky. Dejte mi vědět, jestli můžu HELP.i jsem se nacházejí v Tokiu. Sam

Dobrý den pane já jsem z Indie, zajímá o tomto businees, mám 8 let praxe v PCB Design Soubor, pracoval jsem aľ 7 roků pracoval v differnet Orginzation jako GE, Wipro Infotech, poslední rok jsem pracoval z domova Independly, pracoval na Multi Layer desky až 14 vrstev, analogové a digitální signál smíšený desky a desky High Speed, High Volatge desky, jsem si jist, že budu poskytovat velmi kvalitní služby a PCB s náklady Minimul, zajímá-li mi poslat mail na adresu: rohan.reddy.koukuntla @ gmail.com , Rohan Reddy

Zdravím, jsme se návrhu a vývoje produktu společnost na základě Singapuru. Přiložený je náš profil pro vaše zjištění. Prosím, neváhejte nás kontaktovat pro vaše potřeby rozvoje. S pozdravem. Phineas Tan (pan), Obchodní a Správce programů AOC Private Limited Blk 1003 Bukit Merah centrální # 06-31 Technopreneur centrum Singapuru 159836 T: (65) 6274 do 1698 F: (65) 6274 do 1038 C: (65) 9636 do 6591 E-mail : phineas@aoc.com.sg

Ahoj, Jsme skupina profesionálních poskytuje projekční služby v oblasti elektronické. Poskytujeme služby od konceptu výrobku do výroby. specilization v designu FPGA, rada design, výroba služby. Jsme r se sídlem v Singapuru. Poskytování nejnižší cenu s nejvyšší cunstomer podprou a služby. máme zákazníky z Evropy a USA. Budu Asure vám low-cost s vysokou spolehlivostí. kontaktujte mě @ rmansal@gmail.com

Já jsem více než 10 let zkušeností při navrhování multi-vrstva vysoká rychlost SMT a přes-díra desek plošných spojů (PCB). Já jsem se dobře vyznají v Cadence Allegro, Mentor Grafické PADS pro uspořádání a OrCAD Capture CIS / ConceptHDL pro schématické zachycení. Kontakt: syedhassansajid (at) yahoo.com

Jsem 10 roků zkušený ASIC / VLSI Design Engineer s rozsáhlými knowladge v toku SoC, RTL kódování (Verilog / VHDL), syntéza (RC z Cadence, DC z Synopsys), časové analýzy (primetime), formální verifikace (Konformní, Cadence ), skripty (csh, BSH, Tcl / Tk, perl, awk / sed), atd. V současné době jsem volný a otevřený pro vaše nabídky. Jste vítáni na kapku mi čáry na jakýkoli problém. Jste vítáni na kapku mi čáry na just@biz.by . Skype: dmitryldm

Nabízíme vám nízkonákladové PCB Design služba na volné noze jako v minimálním čase. O cenovou nabídku pro návrh plošného spoje, prosím, kontaktujte mě na cad_designer4u@yahoo.com .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back