ASIC knihovny

P

peen1

Guest
Měl jsem pár otázek o tom, jak používat ASIC knihoven při syntéze (Synopsys).

Mám fast.db, slow.db a tpz.db rychlé a pomalé definovat buněk zatímco TPZ má pad informací a některé drát zatížení modelů.Rychlé a pomalé knihovny také drát zatížení modelů.
Drát zatížení, které by měly být vybrány a jak ho používat podložku informace na můj syntéza.

Jak mám sdělit nástroj vybrat nejlepší model se zdá být vhodný?

Je možné, že nástroj pro kombinaci rychlé a pomalé knihovny a vybrat si rychlé buňky jen v případě potřeby, opravit ochablý.Slyšel jsem, že okruh může udělat.

Thanks in advance!

peen1 napsal:

Měl jsem pár otázek o tom, jak používat ASIC knihoven při syntéze (Synopsys).Mám fast.db, slow.db a tpz.db rychlé a pomalé definovat buněk zatímco TPZ má pad informací a některé drát zatížení modelů.
Rychlé a pomalé knihovny také drát zatížení modelů.

Drát zatížení, které by měly být vybrány a jak ho používat podložku informace na můj syntéza.Jak mám sdělit nástroj vybrat nejlepší model se zdá být vhodný?Je možné, že nástroj pro kombinaci rychlé a pomalé knihovny a vybrat si rychlé buňky jen v případě potřeby, opravit ochablý.
Slyšel jsem, že okruh může udělat.Thanks in advance!

Vzhledem k tomu, že buňky jsou Pad instatanced directely.O pad prsten modul je spojena pouze s nejvyšší úrovni během logické syntézy.

1.select slow.db jako cílový knihovna, tpz.db je nastavena jako knihovna;
2.můžete použít drát zatížení modelu v slow.db

peen1 napsal:

Drát zatížení, které by měly být vybrány a jak ho používat podložku informace na můj syntéza.Jak mám sdělit nástroj vybrat nejlepší model se zdá být vhodný?

Rychlé a pomalé knihovny mohou být použity v primetime pro obě případě načasování analýzy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back