ASIC ověření návrhu - proč je Perl nepoužívá pro ověření ASIC

R

Ramesh Vallimuthu

Guest
Proč nemůžete používáme PERL pro ověření návrhu ASIC, protože má velmi dobré vlastnosti ve srovnání s Verilog systém? Některé důležité funkce systému Verilog: Funkce zděděné z HDL Verilog, VHDL, C-vynucené náhodné generování stimulů funkční pokrytí Rozhraní tvrzení vyšší úrovně struktury, zejména objektově orientované programování multithreading a komunikaci mezi Podpora HDL druhy, jako jsou Verilog s 4 - Státní hodnoty Stejné vlastnosti jako systém Verilog v Perlu: můžete napsat na balík odkazů Verilog HDL, VHDL, C napsat balíček pro omezení náhodných podnět generace meziprocesové oops komunikační koncept můžete napsat balíček pro pokrytí nástrojů pro úlohy správy systému silné řetězce manipulace funkce si může vybrat každý jednu odpověď.

Jste schopni provést Perl ve velkých digitální simulace nástroj? Perl, by mohl spustit concurentiel aktivity?

Je třeba simulovat digitální, nevím, které podporují digitální simulátor perla. Verilog, Vidal, SystemC, Verilog systém mohl mít mnoho procesů běží současně, já nevím, jak to děláte s Perlem.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidal v 13:44 ---------- Předchozí příspěvek byl v 13:43 ----------</span></span>
Je třeba simulovat digitální, I don "t, které podporují digitální simulátor perla. Verilog, Vidal, SystemC, Verilog systém mohl mít mnoho procesů běží současně, já nevím, jak to děláte s Perlem.

Pokud máte na mysli, že i provoz generátorů a monitory zkušebně / design tiskové zprávy ladění a později po zpracování skriptu bude analyzovat výsledky, než je to jen dobře pro jednoduchou konstrukci s krátkou simulaci běhu. Tam jsou lepší nástroje dnes. Můžete použít Perl pro jiné účely: jako List Net-konverze "[url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/netlistConversion/netlistConversion.html] VHDL, Verilog, design, ověřování, skripty, ... [/url] regresní script [url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/MiscellaneousHW/DfifoPERL.html] VHDL, Verilog, design, ověřování, skripty, ...[/url], atd. ...

Hi RCA, díky za Vaši odpověď. Perl také má schopnost běžet procesy ve nástroj parallel.If je takovým způsobem, že pro podporu Perlu znamená, pak je možné i think.I nevím, já jsem jen diskutovat

Myslím, že byste mohli zapomenout, protože žádné digitální simulátor jsou optimalizovány pro další jazyky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back