[ASK], které IR senzor jako uzavřenou smyčku v souladu následovníka

J

jandreas

Guest
ahoj kluci ...

Chci se zeptat, je tu někdo, že má tutorial, jak učinit IR senzor jako uzavřenou smyčku pro linku následovník řídit robota pomocí PD kontrolou??Četl jsem lil 'bit, že IR je třeba připojit k ADC??je někdo??díky předRGDS jandreas

dont potřeba obvod ADC pro toto.
Když jsem dělal řádek následující robot se používají pro sledování bílá čára.a jsem použila některé senzory bez ADC.Já si vzpomínáte, a ti podle mého na konci dne.Mám tento projekt pošlu vám schéma kód a zprávy o tomto.Jen zjistit, jestli vám jakoukoliv pomoc od něj.

Záleží na konfiguraci IR LED, které používáte.Například sledovat linii použití pouze jednoho IR vás vedlo will projít signál z the fotografie tranzistor nebo foto diody s cílem určit míra a povaha reflexe a jako takový zjistit if robot is ještě na Indii,.

Mnohem jednodušší je použít více než jeden IR LED typické 3 v trojúhelníku konfiguraci.Pomocí této metody se výstup z fotografie tranzistor je prostě digitální vstup, a pomocí jednoduchých logických robot je schopen přizpůsobit jeho průběh v závislosti ly.

Příklad LED uspořádání / umístění

*
* *

Na zdraví,
Vrah

Prosím prostudujte si tento soubor za jakoukoliv pomoc
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj všichni ...

upřímně řečeno, jsem pracoval na tomto řádku následovníka dříve, ale pohyb jako Zig Zag ....i inspirovat k tomu pokračovatele pomocí PD řízení a použití snímače pro uzavřené smyčky.s tímto systémem následovník bude pohybovat hladce ....Chci buid program s AT89S51 a pomocí assembleru ...Takže je tam někdo byl tutorial s ním související??

http://www.mytutorialcafe.com/Microcontroller% 20project% 20Thesis% 20Robot% 20Line% 20Follower% 201a.htm.

nahradit 89c2051 s řadič chcete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back