L
lightstar007
Guest
I postaven jako systém, v němž jsem použil více TX / RX moduly pro přenos dat.Data byla kódována pomocí AVR mikrokontroléry s kódy jsem napsal sám.Zdálo se, že ideální, když jen 1 TX bylo dál a mohla vybrat adresy a odesílat data na jakýkoliv ze 3 jednotlivých modulů RX s ohledem na adresu zaslána TX.Ale když 2 TX modulů byla na RX přijatá data pouze z nejbližšího modul TX.
1.I nevyužila přerušení v mé kódování.
2.Všechny TX / RX moduly pracují na stejné frekvenci, tj. 434MHz.
Existuje nějaký způsob, jak mohu překonat tento problém prostřednictvím kódování.?
Chci závodní auta pomocí tohoto systému wirless kontrolní metody.Ale nemohu tak učinit, pokud RX moduly přijímat data pouze z nejbližšího modul TX.
Existují jiné DIY dálkové ovládání metody mohu použít pro tento účel?
Těšíme se na Vaši velkorysou pomoc.
Pokud chcete vidět u kódu Stačí zaklepat mi budu mail vám to.nebo nahrajte ji sem v případě potřeby.
1.I nevyužila přerušení v mé kódování.
2.Všechny TX / RX moduly pracují na stejné frekvenci, tj. 434MHz.
Existuje nějaký způsob, jak mohu překonat tento problém prostřednictvím kódování.?
Chci závodní auta pomocí tohoto systému wirless kontrolní metody.Ale nemohu tak učinit, pokud RX moduly přijímat data pouze z nejbližšího modul TX.
Existují jiné DIY dálkové ovládání metody mohu použít pro tento účel?
Těšíme se na Vaši velkorysou pomoc.
Pokud chcete vidět u kódu Stačí zaklepat mi budu mail vám to.nebo nahrajte ji sem v případě potřeby.