assembleru s PIC16F877

A

Adamant

Guest
Zdravím všechny. Im Adamant, a já potřebuju pomoc psaní kódu v jazyce symbolických ..... jsem uvízl za použití MPLAB IDE pro psaní kódu můj .... a im není moc dobrý na to. Potřebuji pomoc na kód, který bude posílat info z 360 stupňů potenciometr pic, pic a ze na LCD. Moje LCD 4x20, a to má své "vlastní" příkazy. Nevím, jak začlenit tyto příkazy k použití je v assembleru. Snažím se zobrazí pokyny, na LCD displeji, jako je sever, jih, východ, západ. A im pomocí 360 ° hrnec. Jako můj pot změny hodnoty odporu, když se ukáže, chci na displej ukazovat směr, N, S, E, nebo západ. Mám sériové LCD. Nějaké nápady? Děkuji za přečtení!

u můžete použít ADC k Přečtěte si přesnou polohu Pot pro LCD tam některé rutinní, které můžete použít

[Quote = Cortex] u můžete použít ADC k Přečtěte si přesnou pozici Pot pro LCD tam některé rutinní, které můžete použít [/quote] myslím, že je analogový k digitálnímu konvertoru na tomto PIC (já jsem jen začátek tento projekt) jakékoli rutiny, by jakékoliv metody assembleru velmi oceňují!

Dobrý den, mohu poskytnout příklad kódu pro 16F76 tento přístup bude muset některé úpravy pro vaši 877, ale to souldnt být příliš mnoho úsilí. můžete získat alespoň určitou představu. Tento test byl pro projekt 16x2 chracter LCD.

Děkuji vám za to Donkey41. Jste mi pomohl. Jsem kliknul na "body" tlačítko pro vás, odpusťte mi mou nevědomost, im stále učí, jak tato deska funguje s body a všechny.

je to pro 16F84 u moci vidět, jak komunikovat s LCD 16 * 2

Mohu mít také příklady .. Mám problémy s komunikaci s lcd .. děkujem ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back