Assura odsávání selhání

G

gabi71ro

Guest
Zdravím všechny,

Poté, co jsem používal mnoho let Calibre a čas od času Dracula pro layout parazitické extrakce, teď musím udělat s Assura.
I najít pár věcí, které mě v těžké pozici, a na untrust Assura výsledky.(Jako conffirmation že Assura nefungují správně)
Popis Případ 1:
Mám dvě široké kovy (kovové 1 a kov 2), a to jak s 0,12 ohmů resistace.Tato dvě kovy jsou spojeny koryto 2x2 přes 1 matice.Předpokládejme, že Rvia1 = 5 Ohm, odpor za následek této matice by být 1,25 ohmů.Nyní se celkový odpor metal1 via1 matice metal2 se musí rovnat se:
0,12 1,25 0,12 = 1,49 ohmů.
Assura extrakce Ukažte mi hodnoty kolem 20,24 ohmů, které naznačují, že Assura doesen't výpočet paralelní rezistor hodnoty a to přidat jako sériový odpor konstrukce.
Popis Případ 2:idth, placed at minimum space, Assura calculate a total capacitance for the victim with the formula Ct=2cc cba 2cbf cta 2ctf = 1 fF (cc= coupled or lateral cap, cba =area cap to bottom layer, cbf = fringe capto bottom, cta = area cap to top layer, ctf = fringe cap to top layer).

v případě tří krátkých paralelních kovových vedení (agresor-oběť-agresor), se stejným w
idth, umístěn na minimum prostoru, Assura vypočítat celkovou kapacitou pro oběti vzorce Ct = 2cc CBA 2cbf CTA 2ctf = 1 a násl (cc = vázanou nebo boční čepice, CBA = plocha zemědělské politiky spodní vrstvu, CBF = třásně CAPTO dně, CTA = plocha zemědělské politiky horní vrstvě, CTF = okrajový uzávěr na horní vrstvě).
for short lines.

Mám-li zvýšit jen prostor mezi řádky (double space), celková capacitancies navýšení!

Pro krátké tratě.
Já jsem se shodují, že zvyšující se prostor, část cc bude transformováno na CBF a CTF, ale oba CBF a CTF nechat říkat malý příspěvek ve Ct.I say.

Na druhou stranu, s ruční výpočet, druhá hodnota (za double space) je menší než ten první, normální

říkám.
V případě dlouhých tratích, Assura extrakt Ukaž mi CT (jediné místo) <Ct (double space), ale rozdíl je příliš malý.(Ve srovnání s ruční výpočet).

Víte, proč Assura mi tyto výsledky?
Je chyba Assura, nebo chyba v pravidle souboru?
Je možné, že tohle všechno pochází z upír?
Ale upírů nemají nic společného s paralelní odpory .....

Mohu věřit Assura?(Nic ve zlém pro inženýři Cadence)

S pozdravem,
Gabriel.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back