AT příkazy k AUBTM 20 ... volání nefunguje

J

jackl1990

Guest
Ahoj, já jsem potíže s AT příkazy pro komunikaci na mobil Nokia přes AUBTM 20 bluetooth modulů. Modul je zadání příkazu režimu a přijmout některé z AT příkazů, ale není přijetí příkazu ke kontrole profilu je v. Také vím, že to musí být v Vytáčené připojení síťový profil, ale jak mám nastavit modul do tohoto režimu. Děkujeme předem za vaši pomoc.

ahoj Jacku, tohle je Vivek z Bombaj. Já používám aubtm-20 pro mé závěrečné stupně rok Absolvent v elektronice Engg. Jacku, já jsem prostě není schopen komunikovat (poslat AT příkazů), aby aubtm z PC (winXP HyperTerminal). HyperTerminal nastavení: přenosovou rychlost: 9600 bps, datových bitů: 8, stop bity: 1, parita: žádná, řízení toku: žádné zadání příkazového režimu, pošlu LLL z HyperTerminal do 60 s napájení NA aubtm-20. Ale já si vůbec žádná odezva. JACK, prosím vás, aby popište podrobně metodu bych měl používat k odesílání AT příkazy k aubtm-20 a přijímat odpovědi. Byl bych vděčný za vaši laskavou pomoc. Nemůžeš si představit, potíže jsem dovnitř musím dokončit svůj projekt do pár týdnů čas. Prosím, pomozte. Čeká na vaše reakce. Děkuji vám, Vivek M

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 17:14 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:31 ----------</span></span>
79_1299341594.jpg
obvodu spoje

+ + + Je určena pro modul bluetooth bluesmirf, myslím. i + + + není nikde k nalezení v aubtm v manuálu a na soubor příkazů. I když budu ještě zkusit to. díky za Vaši odpověď.

Ahoj, jsem se snažil + + +, ale tato doesnt práce taky. Žádná odezva. Kdyby jen JACK zmohla na odpověď, jak on byl úspěšně schopný poslat AT příkazy.

Hej, ujistěte se, že nastavení v hyper terminálu jsou správné. Také AUBTM 20 příkaz dokument uvádí, že musíme poslat před a po příkazu. Ujistěte se, že posíláte tuto před a po každém příkazu. Pro příkaz LLL neposílejte charakter, nastavení v programu HyperTerminal zřejmě třeba změnit udělat následující: jděte na Soubor -> Vlastnosti -> Nastavení klikněte na záložku-> vybrat okna klíče klepněte na tlačítko Nastavení ASCII, zkontrolujte poslat linka končí s linkou kanály box stejně jako echo zadané znaky lokálně (to nám umožňuje zobrazit příkazy jsme psát) Po výše uvedených nastaveních poslat LLL příkaz Module by měla odpovědět na tlačítko OK. Všechny nejlepší.

ještě jedna otázka se dává 3,3 až aubtm-20 a 5V napájení MAX232 ic dělá nějaký problém s kompatibilitou? mohu dát 5V napájení aubtm-20? i když 3,7 je nejvyšší napětí uvedeny v dokumentu.

Ahoj Jacku, to udělal práci za vás? Jsme také čelí stejnému problému. Jsme schopni vykonat AT příkazy uvedené v tomto příkazu set. Ale "AT + BPROFILE =?" ukazuje ERROR. A také to není umožňující nastavit profil stejně. Můžete mi prosím pomozte. Také pro interakci s mobilním telefonem, který profil je třeba zvolit? SPP? Děkujeme za vaši pomoc S pozdravem, Karjol [COLOR = "Silver"]

Ano, to dělal práci, jsem použil tento profil SPP. Jsem byl schopen přejít na SPP pomocí příkazu AT + BPROFILE sám. Změna nastavení HyperTerminal, jak jsem se zmínil ve vláknu. Pokud plánujete posílat příkazy k mobilnímu telefonu přístup k jeho GSM SM karty, pak se budete muset přejít na profilu SPP. Po přepnutí profilu, přejděte na příkaz režimu pro dálkový přístup a zaslat příkazy dle Vašeho výběru na GSM SIM. Všechno nejlepší.

Ahoj Jacku, díky za info. AT příkazy pro mě. Jsem schopen se dostat AT + NAME, měnit režimy atd. Ale já nejsem schopen zjistit, které nastavení profilu, a také nejsem schopen nastavit profil. Když jsem se spustit "AT + BPROFILE =?", Před vstupem do řádkování, dostanu odpověď jako "ERROR" .. Líbilo se vám obličej jako problém, dejte mi prosím vědět, jestli jste našli nějaké řešení pro tento. FYI: Snažím se připojit k Motorola MB200 android mobilní telefon. Chci poslat některé údaje z aubtm-20 na mb200. Díky, Karjol

Jack a všichni já nejsem schopen zjistit, které nastavení profilu, a také nejsem schopen nastavit profil. Když jsem se spustit "AT + BPROFILE =?", Před vstupem do řádkování, dostanu odpověď jako "ERROR" .. Líbilo se vám obličej jako problém, dejte mi prosím vědět, jestli jste našli nějaké řešení pro tento. FYI: Snažím se připojit k Motorola MB200 android mobilní telefon. Chci poslat některé údaje z aubtm-20 na mb200. Prosím, pomozte

Může někdo, prosím pomozte. jsme uvízli, protože toto.

HII jack, karjol a všichni, já jsem také pracoval na AUBTM 20 odesílat data přes bluetooth modul pro mobilní telefony. Když jsem se vstoupit příkaz 'LLL', to displayes 'OK', ale po tom to dává chybové hlášení pro každý příkaz. také při odchodu příkazovém režimu, tj.'===' to dá 'OK'. Plz pomozte mi, jak posílat příkazy AUBTM 20 modulu??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back