AT příkazy pro GSM MODEM

J

jeysankar

Guest
HAI
Jsem čelí dva problémy.
1.Mám GSM modemy, které nemají čísla IMEI dovážených z taiwan.i muset program IMEI číslo modems.what jsou AT příkazy používané pro purpose.this je velmi urgent.any nápad.
2.některé GSM modemy mají neplatné IMEI čísla, musím program nové platné IMEI čísla, jaké jsou AT příkazy používané pro účely.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Číslo IMEI se skládá ze dvou polí.První pole identifikuje výrobce, druhý je pořadové číslo.Je to podobně jako MAC adresa ethernet rady.Jak budete vybírat IMEI použít jako nemáte platný výrobce ID.

Neexistují žádné standardní 'na' příkaz pro nastavení těchto hodnot, jak je to něco, co by mělo být provedeno výrobcem.Některé přístroje umožňují nastavit pomocí speciálního programu.Budete muset obtian, že informace od výrobce.

Datovou kartu s největší pravděpodobností se chová jako modem, a většina GSM modemy podporu ETSI GSM 07,07 standard.

Měli byste si IMEI vydáním AT CGSN:
Žádost o produktu pořadové číslo identifikační CGSN

CGSN akce syntaxi příkazu

Command Možné odpovědi (y)
CGSN <sn>
CME ERROR: <err>
CGSN =?

Popis

Provedení příkazu způsobí TA vrátit jeden nebo více řádků textu informací, určených výrobcem ME, které je určené k povolení uživateli TA k identifikaci individuálního ME, ke které je připojen.

Typicky, text bude sestávat pouze z jednoho řádku obsahující IMEI (International Mobile stanic Identity) číslo ME, ale výrobci se mohou rozhodnout poskytovat více informací, pokud si to přejí.Viz kapitola obsahovala 9,2 pro případné <err> hodnot.
Definované hodnoty

<sn>: celkový počet znaků, včetně linku terminátorů, v informačním textu nesmí přesáhnout 2048 znaků.Text nesmí obsahovat sekvenci 0 <CR> nebo OK <CR>zkuste níže uvedených odkazů, je-li užitečný dejte mi vědět.

www.communica.se / MultiTech / gprs_at.pdf

http://en.wikipedia.org/wiki/Hayes_command_set

www.arcelect.com / GSM% 20Developer% 20Guide% 20 -% 20GSM% 20AT% 20Commands% 20 -% 20Rev% 20% 20A.pdf

http://www.txtonline.com/sms_at_commands.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back