AT89C52 je možné uzamknout pouze jednou?

K

KamalS

Guest
Je pravda, že AT89C52 lze zamknout jen jednou? Kde je to uvedeno v manuálu?

AT89C52 není OTP (jednorázový programovatelné), mikroprocesor, ale jakmile lock bity jsou nastaveny Nemůžete revers Tato funkce .. Použijte Funkce mazání vymazat jeho FLASH (včetně všech 3 lock bitů) a pak můžete opět naprogramovat znovu .. Pokud chcete odemknout zámek kousky a přečtěte si interní paměť programu - ne jsi byl čas .. S pozdravem, IanP

Ach! Vím, že to není OTP, ani jsem se snaží rozbít zámek bitů. Můj problém je, že jsem si program, moje 51/52s v pohodě, kolikrát chci Než jsem dosedl, po kterém oni prostě jdou "špatné" ... To znamená, že nelze smazat ani nic. Mluvím o řadě "C". [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 není OTP (jednorázový programovatelné), mikroprocesor, ale jakmile lock bity jsou nastaveny, můžete Tato funkce není revers .. Použijte Funkce mazání vymazat jeho FLASH (včetně všech 3 lock bitů) a pak můžete opět naprogramovat znovu .. [/quote] nechápu vás. Říkáte, že nemohu obrátit funkci, jakmile zámku bity jsou nastaveny, a na dalším řádku říkáte zámek bitů lze resetovat stříhání. Zdá se, že zámek bitů lze nastavit pouze jednou?

Měl jsem naprogramovaný můj 89C51 mnohokrát. Vymazání to znovu a znovu. Po uzamčení musíte smazat znovu naprogramovat. Přestože vymazání zámek kousky budou také vymazány. Budete mít prázdný čip. Nyní si můžete naprogramovat a zamknout. S pozdravem Nandhu

Z mého pohledu je to moje závisí na tom, jaký typ používáte programátor jsem program a vymazat a program opět příliš mnoho 89c51/52 nebo 89s51/52 s paralelní programátor bez problémů

Myslím, že zajištění, že není jeden čas ... KamalS Můžete mi říct, co programátor, můžete použít ... Oh .. a nandhu015 ... jen zamknutí padesát dva padesát dvěina jednou a zkuste to znovu mazání a dejte nám všem vědět.

Moje žádost také použít AT89C52 to může programu se zámkem a mazat mnohokrát. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 9 minutách: [/color] [/size] My také použít aplikaci AT89C52 to může programu se zámkem a mazat mnohokrát.

[Quote = KamalS] Je pravda, že AT89C52 lze zamknout jen jednou? Kde je to uvedeno v manuálu? [/Quote] Itz plně závislá na ur Programer

[Quote = grittinjames] Itz plně závislá na ur Programer [/quote] Jak to?

Hai vsmGuy Ano, jsem to zkusil dnes. To je v pořádku. Jsem schopen vymazat zamčené 89C52 a přeprogramovat ji. Zkoušel jsem to 4 krát. Funguje to. pro vaši informaci mohu použít, a paralelní programátor navrhl sunrom pozdravem Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back