ATD <phone #> problémy

T

Terka

Guest
Ahoj

1 .- Ericsson R520
2 .- DRS-11 datový kabel (sériový port COM) zloučené na PC
3 .- WinXP Hyperterminal softwareI volat pomocí: "ATD <phone číslo> <CR>" ====> jeho funguje velmi dobře

Při hovoru je na a pak se snažím odeslat DTMF pomocí: "AT VTS = <DTMF>"Ale když dal "A" znak v HyperTerminal hovor končí, a já nemohu poslat tón, co jsem toho.

Toto tvrzení je chybné operace nebo ist normálně?Doufám, že kooperace

DěkujiSbohemPřidáno po 1 hodina 51 minut:Ahoj

Odpovědi jsou:

atd <#>;< CR> ======> práce s ";"

po;
V VTS = "0" =====> pracovní při hovoru je naWOW";" charakter byl problém .... ovšem bez "," volání je úspěšný také, ale hovor klesne, když stisknutím libovolného tlačítka na HyperTerminal ...Jeho snadné poslat tento příkaz k mobilní telefon od PIC 16f84, a můj projekt je dálkové ovládání s SMS a DTMF .... někdy sms doručení je velmi pomalý ... Ve skutečnosti, DTMF je rychlejší a spolehlivější ..... .

Sbohem

Ahoj Terka,

Pokud budete číst v příkazu set AT, uvidíte toto:
Citace:

Dn vytáčení

Tento příkaz instruuje modem začne vytáčení sekvence.
Telefonické řetězec (n, včetně modifikátory a telefonní číslo) je zapsána po příkazu ATD.

Telefonické řetězec může být až 40 znaků dlouhé.
Jakékoliv číslici nebo symbol (0ž9, *, #, A, B, C, D) může být vytočeno jako TouchTone číslice.
Znaků, jako jsou prostory, pomlčky a závorky se nepočítají - jsou ignorovány modem a mohou být zahrnuty do číselníku řetězec zlepšit čitelnost.

Tyto výrobky mohou být používány jako modifikátory vytáčení řetězec:

L Redials poslední číslo.
By měla být první znak následující ATD, ignoroval therwise.

P pulzní vytáčení.

T-Touch tónovou volbou (výchozí).

, Pauza v průběhu volby.
Pauza pro dobu uvedenou v registru S8 před zpracováním další znak v řetězci vytáčení.

W čekat na oznamovací tón.
Modem čeká na druhý oznamovací tón před zpracováním číselníku řetězec.

V modem se přepne do hlasitého režimu a vytočí číslo.
ATH příkaz může být použit k odpojení hlasový hovor.

@ Počkejte klidné odpověď.
Počkejte pět vteřin ticho po vytáčení čísla.
Pokud mlčení není detekován, modem pošle NO ODPOVĚĎ výsledek kód zpět k uživateli.

!
Hák flash.
Příčiny modem jít na-hák pro 0,5 sekundy a pak se vrátit do off-hák.

, Návrat do příkazového režimu.
Způsobí, že modem pro návrat do příkazového režimu po vytočení čísla, bez odpojení hovoru.

^ Zakázat data volající tón přenosu.

S = n Volba telefonního čísla dříve uložené pomocí & Zn = x příkazu (viz & Zn = x Příkaz pro další informace).
Rozsah n je 0 3.

$ Bong tón detekce.

Ahoj

Asnwer je:

; Návrat do příkazového režimu.Způsobí, že modem pro návrat do příkazového režimu po vytočení čísla, bez odpojení hovoru.Můžete odesílat o Řekněte nám, kde jste zjistil, že vysvětlení o příkazu AT?

Děkuju mnohokrát

Ahoj,

I Bohuzel pro vyhledávání na internetu pro tento soubor, a já couldnt najít žádné referance, takže tady to je ...

Také jsem našel v mé odkazy a to je stále pracuje ...
http://www.modemhelp.net/basicatcommand.shtml

Hodně štěstí.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back