atmega168 nefunguje

P

prabh

Guest
Dobrý den, mám atmega168 a programovány pomocí AVR programátor obvodu [url = http://benryves.com/bin/avr_tutorial/avr_tutorial.htm] Začínáme s vývojem AVR [/url], a to i naprogramovat 3-4 krát ale po tom jsem schopen naprogramovat MCU, ale nedostal žádný výstup na PB0 Naprogramoval jsem vedl Flasher tento problém větší a jsem skončil s unprogrammable MCU dnes pony prog nemůžete odhalit můj MCU. Byl jsem goind dobře, dokud se naprogramovat kód na této stránce [url = http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/avr-timers-an-introduction/] AVR časovače - úvod. | EXtreme Electronics [/url] Díky předem a sorry za moje angličtina prabh

Nejčastější chybou je nastavení hodin zdroj pojistky na špatné nastavení (externí hodiny), v tomto případě budete potřebovat externí clcok pro změnu pojistky znovu. Pokud máte jiný AVR můžete využít přepínání PIN hodiny uzamčené AVR. Možná jste zakázali reset, v tomto případě budete potřebovat paralelní programátor. Vzpomínáte si na stavu pojistek, jste je změnit? Alex

Jo myslím, že jsem spletl s tím ckdiv8, ale nejsem si jistý, jestli jsem zmatený před nebo poté, co jsem stál před problémem, že

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidal v 16 : 18 ---------- Předchozí příspěvek byl v 16:17 ----------</span></span>
a já dont mít žádné další AVR

CLKDIV8 nemůže zabránit MCU z programování, musíte mít změně RSTDISBL CKSEL nebo pojistky. Jakýkoliv druh generátoru obdélníkového by to za předpokladu, že máte povoleno externí hodiny, je-li na druhou stranu jste zakázali RESET můžete to udělat jen s paralelní programátor. Alex

Je lepší používat jiný software než pony prog. My já měl nějaký problém s tím na začátku.

může někdo mi říct, jaký software používat a také Jak odblokovat MCU (možná tutorial). Nemám paralelní port na mém novém PC, ale udělám to na své přátele PC.

K dispozici je paralelní programátor na konci této stránky [url = http://elm-chan.org/works/avrx/report_e.html] ELM - AVR programátor [/url] Existují i ​​zařízení, která lze provést automaticky jako [url = http://diy.elektroda.eu/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en] ATmega HVPP fusebit lékaře - napraw fusebity, fix fusebits>> Manekinen DIY [/url] Alex

Musím konstrukt, který tu věc fusebit, pokud ne, jak může jeden na vlastní pěst. Paralelní port programátor, dont mám paralelní port (třeba i sériový port programátor).

V předchozím příspěvku jste řekl, že nemají místo, ale paralelní půjdete svému příteli, proč je paralelní port problém teď? Neviděl jsem žádné paralelní programátor pomocí sériového portu. Pak jen další okruh jsem viděl, je mega8 nesnáší mega8, ale nemám tušení, jestli to bude fungovat s mega168. Pamatujete si, jaké pojistky jste změnili? To jste se nezměnil RSTDISBL pak nemusíte paralelní programátor, pokud jste právě změnili CKSEL pojistky pak externí clcok je vše, co potřebujete. Už jste se snaží snížit rychlost vašeho programátor (za předpokladu, že to je možné), možná jste si snížili hodin MCU a je nutné snížit ISP i tak, že se uznává,

Mohu použít své přátele PC odblokování věci. Řekni mi, jak se dělá, že fusebit lékaře. A co mohu říct je, že když k němu připojím 20MHz oscilátor mezi xtal kolíky a mohu zrušit GND z pin8 a připojit k žádnému PIN (ale poslední kód, který jsem napsal do MCU bylo LED blesk na PB0), začne blikat .

Řekni mi, jak se dělá, že fusebit lékaře.
Jak to myslíš, každý projekt má schéma byste měli udělat, pokud jsem vám odkazy.
A co můžu říct je, že když k němu připojím 20MHz oscilátor mezi xtal kolíky a mohu zrušit GND z pin8 a připojit k žádnému PIN (ale poslední kód, který jsem napsal do MCU bylo LED blesk na PB0) začne blikat.
Myslíte, že váš kód správně provést, pokud ano, pak to není problém, reset nebo hodin, ale nemám ponětí, co je špatně

Co tím chci říct je, mohu pro mě, nebo je to na prodej. Naprogramoval jsem kód, aby blikající LED na PORTB pin 1 a blikat na všechny kolíky, a to jen bliká, když jsem se odstranit ze země pin 8.

Všechny projekty, kterých jsem se DIY, paralelní programátor je jen obvod a potřebuje programátor software, zatímco doktor fusebit je samostatné zařízení s firmwarem, ale vše je zahrnuto v sekci Ke stažení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back