Atmel 8051 Nápověda

M

Mohamed Saleh

Guest
Zdravím všechny
Stáhnul jsem si ". Hex" soubor pro AT89C2051

Bude to fungovat správně, pokud jsem vypálit na AT89S52

oni jsou oba 8051 rodinu

Prosím, pomozte mi

a pokud bych měl změnit program, co bych měl změnit

Hlavní rozdíl mezi 52 a 2051 je v jejich fyzická velikost: 52 je 40-Pinner, 2051 je 20-Pinner ..
Překlady z padesát jedna padesát dvatin do 2051 by nemělo být obtížné pod podmínkou, že oba sdílejí stejnou hardware ..
Snažte se používat disassembler převést soubor HEX na ASM pak analize kód a provést potřebné změny, tj. přiřazení kolíků používá v 52 verzi jsou k dispozici v 2051 hardware ..

S pozdravem,
IanP

2051 je 20 pin mikrořadiče a 8052 je 40 pin řadiče.není velký rozdíl v programování te základní differencewic ave zkontrolujte hardware.li ur hardwareis opravit deset stejný pogram pro at89c2051is práci pro 8052.U může zkontrolovat a plz zkuste.

V podstatě to, co potřebujete udělat, je:

1.rozebírat kód do ASM formátu.

2.Použijte správný zahrnují soubor 89S52 a re-sestavit bez problémů.

3.2051 nebude používat žádné kolíky, které nejsou přítomny na 89S52.

proč ne post hex soubor, může někdo pomoct.2051 je malý proto, že není možné, aby tolik kód demontovat.Pokud jste post kód ujistěte se, že dáte podrobné vysvětlení toho, co dělá, může někoho zachránit spoustu času.

U by měl psát ur IO portů s názvy pomocí definování směrnice, poté provést mapování IO do kteréhokoli přístavu v závislosti na hardwaru

Zde je hex souborPřidáno po 3 minutách:http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.hexa schematickém

http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.gif

díky

Citace:a pokud bych měl změnit program, co bych měl změnit

díky ctownsend

Já jsem Mohamed Saleh

Prosím, pomozte mi, pokud u může

Nevím, zda je napsán v jazyce C ar shromáždění

můžete rozebrat to a dej mi zdrojový kód

jste říkal, že jste podívat na tento zdrojový kód, což znamená, jste již demontované to

prosím pošlete mi zdrojový kód

mail: eng.saleh (at) msn.com

díky

Prosím, pomozte mi, pokud u může

Nevím, zda je napsán v jazyce C ar shromáždění

můžete rozebrat to a dej mi zdrojový kód

jste říkal, že jste podívat na tento zdrojový kód, což znamená, jste již demontované to

prosím pošlete mi zdrojový kód

mail: zohery_hassan (at) yahoo.com

pls zkontrolujte PIN --- "EA", musí být připojení k 5 V

WEL Pan Saleh můžete využít používat hex soubor, psaný pro 2051, na 89c / S 51 nebo vyšší,
ale držet u cant udělat tuto praxi naopak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back