ATMEL do konvertoru kód PIC??

M

mutevaggil

Guest
Zdravím všechny.

Zajímalo by mě, existuje software, který umí konvertovat MC kódy jeden k druhému?

Myslím, například, převod ATMEL kódy PIC, nebo jsou naopak.

Je to možné?Pokud ano, jak?

Díky předem.

já to tak nemyslela. Kvůli architectural.But možná s c to by mohlo být možné.

Hai

I ses viděl jako jeden ...

I portování C porgram na PIC není tak jednoduché

Nandhu

to je snad možné ve vysoké úrovni jazyků, ale s malými úpravami

ale ve shromáždění já to tak nemyslela

Nemyslím si, že je to možné, dokonce i od C, protože pic používat jiné knihovny od ATMEL.

z teorie bodu grafu pohledu je vždy možné to udělat .. Ale z komerční pohledu nevidím BIG potřeba ono!

Intel použity na tento typ přechodu nástroje od 8051 do 80.196 16 bit linie Micros .. Ale bylo tam tržních strategií

Existovala software na adrese:
h ** p: / / www.kanda-systems.com/
i když jsem nikdy nepoužíval, ale v poslední době její zdá se svých internetových stránkách nefunguje byste mohli zkusit:
h ** p: / / www.ipass.net / Hammill / newavr.htm

Já jsem vždy wandring o těch lidech, jako jste vy
jsi tak líný přenést kód na vaše vlastní
IMHO pokud se takový software je avialable a jste používali to je říct, že jste aren'gt embedded designer jste embedded líní, jak používat další práci v jiných procesorů

Pokud je program v C, pak je převést .......Jen změna bitů a bajtů úkoly

Myslím, že i když se dostanete do Atmel převodník PIC, ale budete muset zkontrolovat I / O port základu MCU a upravené MCU.
Máte-li program v C tebe ne potřebovat až k cvičení převodník, stačí změnit nastavení portu.A jsou v souladu s Keil pro Atmel, MPLAB pro PIC.
Ale pokud si program v ASM myslím, že můžete použít ASM do převodníku C se dostat C kódu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back