Atmel V Mega 162 (Digitální napětí Controller)

S

somf0872

Guest
Ahoj všichni,

Můj cíl je mít různé úrovně napětí, jako je 3V, 4V, 7V, 15V atd atd..

Chci vědět, zda existuje proměnná regulátor napětí, které lze digitálně ovládat pomocí tohoto micontroller, aby získali různé napětí 3 až 15 V.

Například v mém software rutinní jsem žádné zvláštní kombinace bit na regulátoru a na oplátku je, že komunikuje s regulátorem napětí a poskytne požadované výstupní napětí.Něco jako ovládání napětí pomocí software.

Jakýkoliv nápad?

- X -

Uhmmm

Copak jste jen popsat digitální k analogovému konvertoru./ Bingo

OH!č. ................Jeho 'ne DAC.

Potřebuji digitální napětí na výstupu řídit několik věcí pro eample (dělič potřeby 4V, prescaler potřebuje 5V, ovládáním potřeby 3.3V, jeden z IC požadovaných 15V, atd..)

Proto potřebuji nějaký techniqiue (nebo jakýkoli digitální voltaghe regulátor IC), které mi může dát takových výstupů v závislosti na software rutinní mikrokontroléru.

- X -

Nazvěme to DAC, nebo ne.
Ale na konci budete používat PWM modulu ATmega 162.
Jak jste řekl:

somf0872 napsal:proto potřebuji nějaký techniqiue, že mi může dát takových výstupů v závislosti na software rutinní mikrokontroléru.

Vaše napájení musí mít tyto výstupy (3,3, 4, 5, 7, 15 atd.) a vaším mega bude poskytovat výkon THA chcete s FET tranzistor nebo relé, nebo rákos atd.Přidáno po 56 sekundách:Samozřejmě jako výstupy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back