Audio Šifrování

M

MudassirMehboob

Guest
Citace:

Ahoj chci vybudovat bezpečný hlasový komunikační systém.
Za tímto účelem jsem si náčrtek v mé mysli, že uživatel bude mluvit v mic připojen s počítačem jsme přístup k datům pomocí MATLAB zašifrovat pomocí některé xyz šifrovací algoritmus, a pak poslat, aby data zpět do zvukové karty jako výstupy.
Že výstup bude cestovat přes drát a na recepci straně je spojen s mic jiného počítače, a že data je dešifrován a poslat reproduktory.

Může kterýkoli subjekt, prosím řekněte mi, jak získat přístup ke zvukové kartě pomocí Matlab.

Děkujeme za vaši pomoc

Problém tohoto přístupu je, že nebudete mít stejná čísla zpět po DAC-> drát-> fázi ADC.

Nejviditelnější přístup by být řeč kompresoru, jako je Speex, šifrování pak dvojici modemů.

hai

Nice slyšet ABT, že projekt ...základní audio enccryption lze provést pomocí frekvenčních zakódování ...Jeho velmi snadný přístup na zvukovou kartu pro Matlab ...Je-li u mít DAQ toolbox v prostředí MATLAB verze ur ..

U následovat příklad m souboru dané a získat nebo odesílat data na zvukovou kartu.doufám, že to pomohlo U..

dostat ke mně zpět, pokud u nějaké potíže v této

__helios

hi.raj.tripod.com

Ahoj
Držela jsem akustický projekt Matab.Přístup k mikrofonu VA zvukové karty je velmi jednoduché.
Jak Helios řekl u právě potřebujete mít Data Aqusition Panelu s UR Matlab.a pak jen číst Nápověda Matlabu.
piont třeba zvážit, je, že mikrofonní vstup siund karty je efektivní pro ondenser mikrofonů a je mono.mít stereo zvuk u by měl používat Line in vstup.
na zdraví

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back