W
waqas5304
Guest
Ahoj U1 a U7 jsou přístrojové zesilovače (INA163UA). U1 a U7 jsou dodávány s + 15 V po celou dobu. U1 a U a jsou dva různé mikrofonu circuits.S1 a S2 jsou dva různé audio zesilovače SSM2211. Obě jízdy se headphones.S1 5 V pro napájení po celou dobu vzhledem k tomu, S2 je zapnutí / vypnutí spínačem v 5 V napájení cestu. Oba okruhy jsou uvedeny v diagramech na stejném PCB. Problém: Když je mikrofon (5 ohmů symetricky) je zapojen na vstup U1, by měl signál z tohoto obvodu není slyšet, je headset na S2. Ale já slyším zkreslený signál do sluchátek na S2. Opačně Pokud je mikrofon (5 ohmů symetricky) je zapojen vstup U7, by měl signál z tohoto obvodu není slyšet, je headset na S1. Ale já slyším zkreslený signál do sluchátek na S1. Když je SSM2211 S2 vypnutý, je problém vyřešen. Jakmile S2 je napájen na stejný problém, přijde znovu. Myslel jsem si, že problém je způsoben tím, napájení, než jsem odděleny pravomoci dodávky jak audio zesilovač S 1 a S2, ale problém je stále tam. Je to přeslechům nebo nějaké zemní smyčky problém? Doufám, že mi řešení. Díky předem obvody jsou připojeny jako příloha waqas