Audio okruh problémů

W

waqas5304

Guest
Ahoj U1 a U7 jsou přístrojové zesilovače (INA163UA). U1 a U7 jsou dodávány s + 15 V po celou dobu. U1 a U a jsou dva různé mikrofonu circuits.S1 a S2 jsou dva různé audio zesilovače SSM2211. Obě jízdy se headphones.S1 5 V pro napájení po celou dobu vzhledem k tomu, S2 je zapnutí / vypnutí spínačem v 5 V napájení cestu. Oba okruhy jsou uvedeny v diagramech na stejném PCB. Problém: Když je mikrofon (5 ohmů symetricky) je zapojen na vstup U1, by měl signál z tohoto obvodu není slyšet, je headset na S2. Ale já slyším zkreslený signál do sluchátek na S2. Opačně Pokud je mikrofon (5 ohmů symetricky) je zapojen vstup U7, by měl signál z tohoto obvodu není slyšet, je headset na S1. Ale já slyším zkreslený signál do sluchátek na S1. Když je SSM2211 S2 vypnutý, je problém vyřešen. Jakmile S2 je napájen na stejný problém, přijde znovu. Myslel jsem si, že problém je způsoben tím, napájení, než jsem odděleny pravomoci dodávky jak audio zesilovač S 1 a S2, ale problém je stále tam. Je to přeslechům nebo nějaké zemní smyčky problém? Doufám, že mi řešení. Díky předem obvody jsou připojeny jako příloha waqas

Nemám žádné jasné vysvětlení dosud. Přeslechy by jen jiné slovo pro pozorování, ale není objasnit signálové cesty. Zemní smyčky ve skutečnosti může existovat. Moje první otázka je, v případě, že kanál zdrojů přeslechu je skutečně přetížená, a tak zkreslený signál je v tomto kanálu? Sluchátkový zesilovač bude první kandidát na přetížení, protože to má nejvyšší zisk. Snížením možná přetížený sluchátkové zesilovače zisk pro soud, můžete zkontrolovat Nanebevzetí Panny Marie. Jestliže se ověří, AMP jako přeslechy zdroj, budete ještě muset najít cestu. Snížením zisku jednotlivých fází začíná na rozhraní, můžete se pokusit identifikovat přijímací uzel (může být více než jedna v případě zemní smyčky). Opatření, která mohou být také pokusil se obejít přidáním kondenzátorů na dodávku a virtuální země uzlů, např. souběžně s R5, R95, R105. Mimochodem, ve schématu je plovoucí zem virtuální uzel U2.5, U2.10, U3.5 a U3.12. Bylo by způsobit problémy, pokud skutečně existují v obvodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back