Auto RPM obvodu spojeny s dual LED v barvě?

L

LanceVance

Guest
Ahoj, nová do fóra, s malým elektrickým poznání sebe sama, ale to se zdálo, že místo se zeptat v okolí.Mám projekt chci pokusit, zde jsou podrobnosti:

Chci vytvořit LED svítí Angel Oko za světlometu na moje auto,
(Pro ty z vás, koho dont vědět, co Angel Eye je, jeho luminated halo, nebo smyčku kolem hlavního projektor reflektor, často viděn na BMW, a to je zcela estetické povahy)
Chtěl bych používat dvojí barevné LED (a to konkrétně modré a červené), které by přechod (hladce), mezi dvěma v cordination s RPM pro auto.

Počasí to klepnutím na drát od ECU, nebo přímo poklepáním do něj za displejem RPM, jsem stále dont know how, a nevím specifika vytvořit plynulý přechod mezi barvami (případně střídání těchto dvou barev rychleji, než oko rozlišit vytvořit mísícího účinku?)

Specifika jsou
LED: 5mm, dvojí napětí
Akryl Ring, Inka někdo chce vědět,
auto je 2006 Mitsubishi Lancer ES, automatické

Přístav byl schopen najít pin diagram pro ECU, jestli někdo ví, kde bych mohl najít prosím říci.
Díky a jestli má někdo nějakou radu nebo nápady, jak bych mohl udělat, bylo by velice ocenil.

Díky znovu!

Hladký přechod lze dosáhnout s PWM (pulsní šířková modulace) ..

Vezměme si například, Picaxe mikrokontrolér ..Jedním z jeho fuction je na výstupu PWM signálu v rozmezí 0% až 100% (kontrolované číslo od 0 do 1023) ..
Připojíte-li červená LED přímo na tento výstup a připojit modré LED diody přes invertor pro stejný výstup, při změně daně poměr, budete mít pěkný přechod z červené na modrou, nebo opačným směrem v okolí ..
Rason Navrhl jsem Picaxe mikrořadiče je, že také může mít jiný analogový (10-bit) nebo digitální signál, který je v souvislosti s RPM vašeho automobilu a převést tento signál do pracovního cyklu výstupu PWM ..

Info o Picaxe (PIC mikrokontrolér s tlumočníkem BASIC) je snadno dostupné na webu ..

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back