Autobaterie monitoru pomocí LM3914

Zde je jeden šílený nápad:: D se pokusí připojit R (LO) do V (Ref.-out) a R (HI) přes 1kΩ na 0V a uvidíme, jak to chodí .. Rgds, IanP

[Quote = pieman54] Ahoj .... Jen chtěl vědět, jestli obvod dole může být upraven pro čtení / zobrazit napětí v opačném pořadí. tzn. na jednom konci škály led_1 zapne na 11,6 až 12V a led_10 zapne at8 na 8,4 ????? Je možné zvrátit výstup na to. Jak bych to dělal?? http://www.electronics-lab.com/projects/automotive/009/index.html [/quote] Dej LM3914 v bargrafu režimu Připojte všechny výstupy LM3914 na Hex měniče brána jako CD4069 a pak připojit LED na její výstupy, které budou zářit poslední LED, když je horní napětí připojen a Bargraph bude pohybovat levou stranu s poukazem na plném rozsahu za nejnižší volatge stanoví okruh. Na zdraví

[Quote = IanP] Tady je jeden šílený nápad:: D se pokusí připojit R (LO) do V (Ref.-out) a R (HI) přes 1kΩ na 0V a uvidíme, jak to chodí .. Rgds, IanP [/quote] Díky Ian ... Zkusil jsem to a bohužel nefungoval [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 minutách: [/color] [/size] [quote = pranam77] [ quote = pieman54] Ahoj .... Jen chtěl vědět, jestli obvod dole může být upraven pro čtení / zobrazit napětí v opačném pořadí. tzn. na jednom konci škály led_1 zapne na 11,6 až 12V a led_10 zapne at8 na 8,4 ????? Je možné zvrátit výstup na to. Jak bych to dělal?? http://www.electronics-lab.com/projects/automotive/009/index.html [/quote] Dej LM3914 v bargrafu režimu Připojte všechny výstupy LM3914 na Hex měniče brána jako CD4069 a pak připojit LED na její výstupy, které budou zářit poslední LED, když je horní napětí připojen a Bargraph bude pohybovat levou stranu s poukazem na plném rozsahu za nejnižší volatge stanoví okruh. Na zdraví [/quote] Ověřil jsem si tyto CD4069, a musím přiznat, že jsem trochu chybí, pokud jde o elektroniku. Můžete mi popsat, jak se připojit do tohoto okruhu proud, prosím?? Nebo dokonce rychlý nástin, co se děje, kde?? Mnohokrát děkuji za vaše komentáře tak daleko. na zdraví

Tady je vaše aplikace schématu. Doufám, že to pomůže vám. Na zdraví

[Quote = pranam77] Tady je aplikace schématu. Doufám, že to pomůže vám. Na zdraví [/quote] ach kámo díky. Myslím, že dokážu pochopit tohle!! Budu mít jít za pár dní, a dáme vám vědět, jak to dopadlo .... Děkuji ještě jednou

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back