Automatic Transfer Switch Projekt s Microcontroller

C

chr0n

Guest
Hey guys,

Pro školní projekt budujeme přepínač automatický systém, který bude moci přepínat mezi Hydro a další alternativní zdroje AC, v našem případě větrný mlýn.

V podstatě to, čeho chceme dosáhnout, je chceme krmit energie z vodních a větrných mlýnů, je-li naše dodává dostatek energie pro naše zatížení, nyní umožňuje Keep it simple kolem 200-400W, nebo tak, bude automaticky přepínač smyslu, že větrný mlýn výstup dostatečný výkon a přepnout a pokud klesne výkon pod dostatečnou úroveň, bude to přepnout zpět na hydro.

Myslel jsem, že na nápravu 2 zdroje DC a nechat monitered podle srovnávacích OP Zesilovače, že vyšle signál do mikroprocesoru (rozhodli jsme se vyzkoušet a používat PIC16F877), a pak ho zapnout relé.Poté, co jsme mohli baterie paralelně k doplnění energie, pokud je ještě mírnou ztrátu a hladší přechod.To se pak jít do střídač, který nám dá 200-400W a AC napětí znovu.

Moje elektronika dovednosti jsou mírně středně pokročilé, ale opravdu nic.Takže jakékoliv pomoci či připomínky k této konstrukci by ocenili na zlepšení této konstrukce nebo jiné způsoby, jak se blíží.

Díky moc.

Prosím, vysvětlete, jak máte pocit, že větrný mlýn je výstup dostatek energie?

Já bych jít na větrný mlýn komparátor Op Amp, že vyšle signál 5 V nebo-5V signál se v závislosti na napětí přicházet Takže moje základní povědomí o tom, jak to funguje tak, že;

Pokud se Windmill> = 120VAC pak Op Amp vyšle 5 V
Je-li větrný mlýn <120VAC nebo tak, pak op amp vyšle-5V

Poté, co jsem měl na mysli použití tohoto napětí rozeslané dne zesilovač do mikroprocesoru a mít kontrolní relé.

svým způsobem i will
thrystor použít jako výkonového regulátoru
Nejdříve jsem se moc smysl poskytována prostřednictvím obou zdrojů
pak ovládání střelby úhel thrystor regulovat energii dodávané z obou zdrojů

Nemusíte mikrokontroléru realizovat své práci!

Použijte svůj výstup komparátoru řídit tranzistorový spínač, spínač ovládání duální pól duální přes relé pro Automatic Transfer Switch

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back