automatické AD a AS v MOSFET model

A

ahmadagha23

Guest
Ahoj
Chci použít MOSFET modely v mém obvodu následující:
I délku a šířku MOSFET, když jsem definovat MOSFETy a HSPICE automaticky definovat jejich AS AD jako AD = 5 * lambda W a AS = 10 * lambda W.

Například:
I napište:
M1 GŘ 0 0 NHP L = 1U W = 1U
a HSPICE automaticky použít tuto definici:
M1 GŘ 0 0 NHP L = 1U W = 1U AD = ',09 u * 5 * 1U' AS = ',09 u * 5 * 1U'
PD = ',09 u * 10 1 u'
PS = ',09 u * 10 1 u'

Mohl byste mi pomoct použít tento feture z HSPICE?

Jakou verzi Hspice používáte?Automatický výpočet parametrů byste popsat, je obvykle provádí schématické zachycení program.Cadence to i Tanner pomocí 'volání' funkce, já používám SIMetrix a to prostřednictvím šablon.

Keith

Se můžete vyhnout výpočet buď

1.Schéma vstupní systém
nebo
2.Netlister výpočtu ze schematického W & LBsim3v3 umožňuje podobný "prelayout" Výpočet pouhým nastavením HDIF & LDIF parametr.HDIF, LDIF - V HSPICE je to "délka silně dopovaných rozšiřování" a "délka lehce dopoval difúze".Oni jsou používáni s HSPICE ACM = 2 MOS diody modely, a neexistují žádné PSpice ekvivalenty.HDIF a LDIF nejsou potřeba, pokud AS,, PS a PD jsou AD uvedeny explicitně.

zkopírované z zde:

http://www.aboutspice.com/details-779 [/ url]

I použití HSPICE A_2008.3.
Mohl bych použít parametr nebo funkci, nebo jiným způsobem v mém. Sp souvislosti na to, že pro mě?
Mohl byste prosím vysvětlit mi, jak můžu to udělat Orcad CAPTURE z kadence?
Jde o

Nejsem familar s Orcad, ale pokud nastavíte HDIF / LDIF v modelu souboru stačí pouze W a L v netlist.AS / AD / PS / PD jsou počítány pro každou instanci v simulační čas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back