Automatické zapnutí / vypnutí LED světla pro street na powerintegration obvody

G

grittinjames

Guest
Ahoj, já jsem vysílání testovány obvod pro automatické přerušení dodávek pro lampy. Pocit po objasnění vašeho Grittin

R3 pravděpodobně potřebuje být s výkonem větším než 0,5 W. Bez znalosti toho, co zbytek okruhů, je těžké komentovat jakékoli další, ale moje první myšlenka je důvod, proč používáte U1 vůbec, když jste mohli jen drát LDR a pevným odporem produkovat výstupní napětí. Brian.

Máte pravdu neschopnost rozhodnout, na 400V je přiblížit 0,5 WT. ale obvod konzumovat až 0,5 w závisí na provozních napětí. Nyní dnů mnoho lidí dělá vede pouliční světla. Pro ně je tento obvod může pomoci plně Díky

Máte pravdu neschopnost rozhodnout, na 400V je přiblížit 0,5 WT. ale obvod konzumovat až 0,5 w závisí na provozních napětí. Nyní dnů mnoho lidí dělá vede pouliční světla. Pro ně je tento obvod může pomoci plně Díky
Dobrý den, pane thnxfor pomoc, ale toto světlo ulice ovladač není správné understand.please clearfy a kde využít LDR

Dobrý den, pane thnxfor pomoc, ale toto světlo ulice ovladač není správné understand.please clearfy a kde využít LDR
Dobrý den, musíme se spojit LDR J2 mezi pin 2 a 3

[URL = http://www.solunagreen.com/led-street-lights/] Street LED světla [/URL] Svítidla jsou nákladné kupovat a instalovat, ale určitě není třeba, jak často re-lamping stejně jako HID typy. Bude upgrade LED vůbec vyplatí? Vypadají OK, když na? To jsou věci, které nemohu komentovat, jak jsem ještě vidět nějaké v provozu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back