Automatické zesílení regulační smyčky (AGC / VGA)

G

Ghost Tweaker

Guest
Ahoj všichni,

I'm navržením AGC / VGA pro bezdrátový přijímač.Signál je již downconverted fron 2GHz na 420kHz a její výše se pohybuje kolem-70dBm na VGA vstupu.Vím, že teorie designu a smyčky VGA / AGC budete učit na vysoké škole.Jsem si uvědomil že AGC / VGA v diskrétních součástek a mnoho problémů dokázali.Ve skutečnosti je to poskytovat od 0dB do 96dB zisk.Nicméně nemohu mít claen signál pro vstupy-80dBm!K získání kontroly je velmi špinavá až i mně ...Já také nemají filtrování v předchozích etapách ještě ...
Má někdo mít dobrý článek o této věci, nebo již se zkušenostmi s touto?Moje AGC je operační zesilovač / dioda usměrňovací po němž následovala integrátor.

Děkujeme za vaši pomoc
Ghost

Přečtěte si tento dokument.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Díky za papír.Tato teorie thonk Já vím.Co potřebuji nyní je druh opravář ....
Existují 2 problémy:
-první, když vstoupí v AGC s generátoru signálu, nastavení ref bod za výstupní výkon-10dBm a funguje to pro vstupy z -40 na-70dBm, která je vyšší než se očekávalo.Chtěl bych, aby byl schopen dosáhnout úrovně až-90dBm.
-sekunda, kdy jsem dal LNA mixér IQ demodulátor před AGC, výstup je-28dBm pro 70dBm vstup, který je 18 dB nižší než se očekávalo.Má to něco do činění s hlukem beeing v určitém bodu vyšší, než je signál a snížení požadované získat?

Děkujeme za vaši pomoc
Ghost

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back