Automatický převod Switch (pomozte mi)

E

Elson

Guest
Ví někdo, kde bych mohl najít žádné schéma o spínač Automatický převod? nebo nějaké informace, které mi mohou pomoci postavit? protože já jsem se snaží na dlouho, ale nemám ponětí, chtěl bych udělat něco s použitím mikrokontroléru. Už jsem dělal hardware, ale já jsem potíže se softwarem pro PIC. to by bylo něco jako na obrázku níže, ale to může být pomocí relé. Byl bych velmi vděčný, kdyby někdo mohl pomoct.

[Quote = Elson] Ví někdo, kde bych mohl najít žádné schéma o spínač Automatický převod? nebo nějaké informace, které mi mohou pomoci postavit? protože já jsem se snaží na dlouho, ale nemám ponětí, chtěl bych udělat něco s použitím mikrokontroléru. Už jsem dělal hardware, ale já jsem potíže se softwarem pro PIC. to by bylo něco jako na obrázku níže, ale to může být pomocí relé. Byl bych velmi vděčný, kdyby někdo mohl pomoct. [/Quote] Co přesně? Je systém k posílení nebo regulovat AC line?

Vypadá to, že jste buď snaží vybudovat UPS, záložní zdroj napájení, nebo se snažíte napodobit jeden. Víte, frekvence střídavého proudu, takže to, co potřebujete, je nulou detektoru. Cítíte nulou a pak spustit časovač. Časovač je nastaven delší než 1 cyklus AC. Pokud je časovač vyprší dříve, než příští nulou pak víte, že zdroj selhal a můžete přepínat v náhradníkem. Výstupní napětí chybí cyklu nebo dvě, ale to nestačí provést následný zařízení. Podívejte se na webových stránkách Microchip. Oni používali mít projekt pro stmívače AC lampa. V tomto projektu se vysvětlit, jak nastavit nulou detektoru. Poté, co že je to jen některé kódování.

[Quote = lidé] Co přesně? Je systém k posílení nebo regulovat AC line? [/Quote] Ahoj Lidi, účel statický spínač aby poskytovaly energii pro zatížení za všech podmínek. Během normálního provozu je UPS 1 nebo jiný zdroj připojen k zátěži přes statický spínač. Nicméně, během mimořádných režimech statický spínač bude přenášet zatížení UPS 2 nebo na prioritním zdrojem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back