Automatický vysavač

S

SSP

Guest
Navrhl jsem automatický vysavač je můj poslední rok projektu. Je propojen s TSOP1738 infračervenou senzorů a motorů. čidla smysl překážek a jejich výstup je uvedena jako vstup do motorů. HV i použité P89LPC922 čip od společnosti Philips v mikrokontroléru pro můj problém je, že senzory a ovladače obvodu pracují samostatně, ale ideální, když je všechno intefaced společně s mikrokontrolérem, aplikace nefunguje. Motory jsou stále vlastní proud z mikrokontroléru. Může někdo navrhnout, co by mohlo být možná problém?

Problém může být v P89LP .. způsobit jeho maximální výstupní proud je 80 mA, a Vysoce probabble, že motory "žere" více. Používáte nějaké motoru řidiče? Protože pokud to neuděláte, bude mikroprocesor automaticky vynuluje, pokud výstupní CURENT dostat vyšší než 80 mA.

Ano, im pomocí aktuálního ovladače. to je hlavní důvod, proč reson chatu, která není schopna přijít na to, problem.If im používáte ovladač by měl fungovat motory. Myslel jsem, že problém mohl být s čipem, takže jsem ji nahradila, ale htta nebylo tomu tak.

Můžete mi vysvětlit mi, co znamená věta "senzory a ovladače obvodu pracují individuálně dokonalé" znamená? Stejně jako to funguje, když jeho odpojení? Můžete to nějak vegotta ladění. Pokud je problém v čipu se pokusí připojit som diody nebo žárovky (nebo něco, co můžete vidět) a program je zazářit a notshine forexample každý desátý cyklus programu, nebo jen za secnond.

Ano, to je RGT. pracují, pokud nesouvisí s čipem. Zkontroloval jsem výstup každého z těchto prvků s multimetrem a dávají požadovaný výkon. ale vypadá, že je nějaký problém s rozhraní [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 hod. 46 min: [/color] [/size] Jak mohu dosáhnout ISP programování přes tento čip? Chci naprogramovat čip, aniž by rozhraní RS232

My ISP programátor používá RS232 :). Nevím, jestli čip je programovatelná. Můžete se zeptejte v sekci mikroprocesorů tohoto fóra. Im jistý, že vám může pomoci tam.

1. Musíte uvést údaje Motor řidiče. 2. Už jste blokovací kondenzátory, na příslušná místa??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back