Automatizace

E

electron_boy

Guest
Ahoj všichni

im pracovat pro mého posledního roku projektu.im dělá automatizační systém pro hlediště a konferenční sály s použitím 8051.může někdo navrhnout nějaké tvůrčí add-Firefox na můj projekt.Základní věc mého projektu jsou
> Přenos dat na počítač 8051 (RS232)
> Zobrazující podrobnosti o konferenci na obrazovce LCD
> Teploty monitorovacích a kontrolních
> Počítání počtu osob
> Lehké ovládání

thanx předem

může jakýkoli subjekt navrhnout mne dobrý add-on
plz

Počítání lidí bude velmi těžké.

Třeba přidat nějaký text na řeč funkce?Přidáno po 1 minuta:nebo ještě lépe, naopak!

Projev recognization by bylo skvělé ...Stejně jako, zapnout všechny světla ..vypnout světla ..

Nebo možná klapky jako rys.

Použijte X10 a může mít HCS - II jako příklad systém automatizace domácnosti.HCS používá RS 485, takže jen jedno l 2 páry linka bude zapotřebí, aby spojení mezi vaším hostitelem a kontrolovatelné zařízení.Existuje také řada zařízení již realizovaných pro systém HCS který zahrnuje měření teploty a světla.X10 modul vám umožní udělat připojení přes elektrické vedení.
Některé další implementace používá CAN pro hostitele zařízení signalizace - vyhledávání internet je mnoho.

trend napsal:

Počítání lidí bude velmi těžké.Třeba přidat nějaký text na řeč funkce?
Přidáno po 1 minuta:
nebo ještě lépe, naopak!Projev recognization by bylo skvělé ...
Stejně jako, zapnout všechny světla ..
vypnout světla ..Nebo možná klapky jako rys.

Ahoj všichni

jsme v plánu vyrobit jednoduchý vlastní protokol založený na embedded server umožňující řízení toku a řízení chyb a přenos dat mezi PC a circiut, které jsme navrhli pro základní automatizaci procesu.

sbohem

Udělal jsem pomocí 315Mhz bezdrátový modul s 9600bps přenosu dat

mitesh napsal:

Udělal jsem pomocí 315Mhz bezdrátový modul s 9600bps přenosu dat

hi,
Můžete také použít chipcon to cc1020 RF modul může být snadno propojen s mikrokontrolérem a je zde spousta kódu k dispozici také na svých stránkách.
pimr

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back