Automotive senzory - řízení paliva, velosity čidla atd.

S

steshenko

Guest
Vážení coalegue! Teď jsem se zájem o některé senzory pro automobilový průmysl a autobusy - řízení paliva, velosity senzory a jiné Prosím, řekněte mi informace o výrobci snímačů a funkcí Thx

Ahoj vypadá u kluků r řešení v automobilovém sektoru, musím ujasnit jednu věc. Slyšel jsem, že zapalovací svíčky je parkování dvakrát na jeden kompletní cyklus pístu. Je možné, aby se zabránilo to jako střílet na kompresní zdvih sám. Existuje nějaký algoritmus pro tento bye

V mnoha moderních dvojité cívky zapalování (nebo starší, stejně jako Harley-Davidson), zapalovací svíčky skutečně oheň dvakrát. Nicméně, toto není obvykle škodlivá v žádném případě. Jediný problém mě napadá, je o něco rychlejší opotřebení plug elektrod, ale moderní některé moderní zapalovací svíčky může být docela dlouhou životností z nich. Staré motory (s konvenčním body-a-distributor systému) nebo některé ty moderní s přímým zapalováním (s odděleným cívkou pro každý svíčky a mozku box) oheň jiskry až na stanovené místo v kompresním zdvihu. Hobbie

Ahoj to není záležitost z worning Mám v plánu použít induktivní zapalování. Pokud se i hav k ohni dvakrát pak ve vyšších rychlostech i HAV kratší dobu nabíjení. Pokud se tedy mohu vyhnout jedna jiskra pak budu HAV více času na nabití cívky tak díky za odpověď Sriram

[Quote = solvarg] [quote = steshenko] Vážení coalegue! Teď jsem se zájem o některé senzory pro automobilový průmysl a autobusy - řízení paliva, velosity senzory a jiné Prosím, řekněte mi informace o výrobci snímačů a funkcí Thx [/quote] Podívejte se zde: h ** p: / / www.worknet- phcc.com / k / en / start / productsearchresult.jsp? plCatId = 3 S pozdravem [/quote] mrtvý odkaz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back