AVR JTAG Emulátor?

J

Jaannee

Guest
Ahoj všichni!
Každý, kdo vědí něco o budování vlastní-JTAG emulátor pro AVR?
Našel jsem schéma, ale měla by být nějakým způsobem zapojen firmware stejně ...

Díky/ Janne

Jaannee napsal:

Ahoj všichni!

Každý, kdo vědí něco o budování vlastní-JTAG emulátor pro AVR?

Našel jsem schéma, ale měla by být nějakým způsobem zapojen firmware stejně ...Díky/ Janne

Firmware ve studiu je kódem bez zavadece.

Co je třeba udělat, je nahrát první studio zavaděč, který je ten, že Atmel popisuje aplikační poznámka (myslím AN910) a pak stáhnout kód, který je uveden v ateliéru.

Ahhh!
Jsem poměrně novým AVR takže jsem neměla číst všechny AN: s ještě ...
Problém je v tom, že nevím, jestli se schematickém je pro ARM AVR nebo ...Neexistují žádné informace o tom v schémata.

Existují dva procesory, jeden AT90S1200 a jeden AT90S8535.
1200 se koná mezi D-sub a ISP-port pro 8535 tak zavadece nápad by měl fungovat, pokud je vyroben pro 1200?

A o sdílení, dont't jsem vědět, jestli elektroda rád, že?Není nic v schémata uvádí něco o autorských právech nebo tak ...

Co si o tom myslíte?

/ Janne

Myslím si, že by mohl post, pokud neexistuje žádná autorská práva v schematickém.

HMaier

Prosím, navštivte na http://briefcase.yahoo.com/

Yahoo!ID: jtag_ice

Yahoo!Heslo: heslo

Existují věci, které vás hledá

Nemohu pochopit, proč jsou tak složité schémata.Pokud někdo otevře ICE poskytované Atmel z nich vidět, že na okruhu je velmi malá.Kromě toho ICE obsahuje ATmega163, který je bootloadable a to je důvod, proč jsem uvedené zavadece.
Tyto schémata musí být starší nebo novější (?), Verze z ledu.
Pokud nejsem špatně v mém porozumění, pak je třeba umístit na software pro AT90S1200, který je na palubě STK500 na tomto AT90S1200 a poté stáhnout přes sériový kabel na upgrade ICE kód na AT90S8535.Musí to být způsob, jak věci fungují v těchto schémat.
Přestože jsou složitější,
s největší pravděpodobností jsou více obecné, což znamená, že i když nemáte ATmega163 můžete pracovat s jiným procesorem jako AT90S8535.

Doufám, že jsem pomohl vás.

Velký!
Ale já jsem jenom rukama o různých AN: s a schematickém jsem měl před allready heslo bylo změněno.Doufám, že tam nebylo žádné hex-file to není zahrnuto v AVR-Studio ...
Přesto jsem se divit, který ze AVR: to, že je naprogramovaný?
A proč dva?Jedním z AN: s řekl, že ICE bylo pouze rozhraní.

Náměty nebo poznatky?

Díky stejně!

/ Janne

Omlouváme Admirál jsem psal moje odpověď a neviděli Vy ...

Nikdy jsem zahájil ICE so I dont know how to vypadá jako v reálném životě ...Ale moje předchozí otázka je stále platné, je to schematickém pro ARM snad?

/ Janne

Podle mého názoru NE.Je pozitivně pro AVR.Jediné, co je zde k nalezení a programový kód z AT90S1200 a to je to.V AT90S8535, 163 atd. budou vyřízeny od Studio pokud mé předpoklady jsou správné.

Hodně štěstí.

Je Volný AVR ICE projektu.
Navštivte odkaz.

http://savannah.nongnu.org/projects/freeice/

visioneer

JTAG uvnitř.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Mám plnou scematic z JTAG_ICE ale existují 2 miliontin:

1 - AT90S1200
2 - ATMega16L (původně AT90S8535)

Myslím, že "uvnitř"
2. mikrodat je program ze souboru *. EBN ale jaký program je v rámci
1. micro?

Myslím, že tohle
1. mikrodat je určen pouze pro InCircuit programování
2. micro.

Ruská doc součástí JTAG_ICE schematickém říká:
- Je lepší použít ATMega16L než AT90S8535
- Můžeme odstranit AT90S1200 a použití jakékoliv programátor má nahrát soubor *. EBN do ATMega16L.

Ahoj,

má někdo snažil rebild na Atmel JTAGICE a dostat to funguje?

Ahoj, LechU

Myslím, že *. EBN není dobrý firmware kód, možná EBN mají být zašifrovat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back