Bílé LED koření modelu

P

phosphor_zhu

Guest
Potřebuji bílých LED diod, koření model dělat svůj projekt, může někdo nahrát? některé detaily: vpřed napětí = 3.3V, kdy proud = 20 mA

Koření model bílé LED je velmi složité. Našel jsem ji na dlouhou dobu, ale nemohl ho našel.

Většina výrobců se bílá LED koření modely. Ty by měly stačit jít na jejich stránky a stáhnout si model. Právě jsem dokončil bílé LED ovladač a jsem použil bílé LED model, který jsem dostal z vyrábí internetové stránky (nemůže vzpomenout, který z nich jsem použil).

Ahoj pánové, mohl bych být trochu pozdě, mám stejný problém. Zdá se, že "kluci z The Sims" jsou ochotni poskytovat přesné modely pro LED zahrnuli korespondenci s Tinou Nápověda ke Simulator (Poznámka: Tina je dobrá normálně) >>> poslal jsem jim graf Vforward / temp .... I vyměňte (jako velmi dočasné "opravit") běžnými diodami .. nebo Zenner odst. obráceně) Bad heh! Copak někdo z vás dostat pravdu? By bylo hezké slyšet od vás. gebe

ok, simpleset cesta pro bílé LED je symbol použijte BC krátké BJT a napětí zdroje připojit do serise můžete upravit oblast BJT nebo zdroj napětí na stejnosměrné napětí na 3.3V při průchodu proudu 20 mA

Díky oxplorer, ale implikuje, že 3 uzly pro BCxxx 2 pro zdroje V 2 pro zdroje I a vytvořit makra s výstupem pro LED že mě stálo 9 uzlin na Vedl místo 2 a svou SIM je nejlevnější s drastické omezení uzlů budu shánět na netu pro platný model, který můžu integrovat do Tina opravdu potřebujete přeložit do modelu jsem se vyrovnat se s Zenner a já závěrečný test tak v reálném a uvidíte, jak špatné rozdíl. Moje věci je pouze experimentální a já mám jen sám na vině, pokud I flákat. Díky znovu. gebe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back