Balun na 860MHz nebo 915MHz

T

Techi

Guest
Ahoj, chci navrhnout balun pro 860MHz nebo 915MHz použití PCB. Každý, kdo pracoval v této oblasti, prosím, průvodce

Dobrý den, Do hledání "rovinné balun", můžete přidat "Marchand", tato příručka vám designové nápady. Jeden z nejjednodušších baluns můžete tím, že rozdělí signál na dvě cesty, a vložení 180 degr zpoždění linky v jedné z cest. Možná budete muset měnit s charakteristickou impedancí vedení získat požadované impedance zápas.

pokud jde o balun PCB, Pokud je váš samostatné anténa dipól (nebo podobná struktura), ujistěte se, že budete orientovat PCB zem kolmo na E-pole rovině antény. Pokud ne, bude anténa indukovat čistý proud v zemi letadlo a bude měnit vyzařovací diagram v důsledku zpětného záření (a možná i vstupní impedance).

[Quote = WimRFP, 858661], pokud jde o balun PCB, Pokud je váš samostatná anténa je dipól (nebo podobná struktura), ujistěte se, že budete orientovat PCB zem kolmo na E-pole rovině antény. Pokud ne, bude anténa indukovat čistý proud v zemi letadlo a bude měnit vyzařovací diagram v důsledku zpětného záření (a možná i vstupní impedance). [/Quote] Omlouvám se za mou otázku, ale já jsem úplně nový baluns a já jsem třeba balun pro opatření antény v kmitočtovém pásmu 860MHz-930mhz. Slyšel jsem o quarterwave balun. Můžete mi prosím, pomoz mi v tomto?

Dobrý den, viz níže příklad plochého pásu dvojpól připojen k čtvrtiny vlny balun:
20_1299057918.png
dva kovové kusy asi 0.27lambda, připojené k opletení z koaxiálního kabelu, vytvoření plovoucí zem. Čtvrtletí vlnové délce mezi fyzickou dipól a dva proužky transformuje tuto nízkou impedanci na vysokou impedanci (pro společný režim). To je nejlepší použít tenký koaxiální kabel, protože to má vyšší společný režim charakteristické impedance. Nemají správnou délku pro dielektrikum uvnitř kabelu. Tyto dvě 0,27 lambda vodiče jsou v H-rovině pole dipólu, aby se zabránilo spojky. S pozdravem, Wim

Dobrý den, viz níže příklad plochého pásu dvojpól připojen k čtvrtiny vlny balun:. ................................................. Tyto dvě 0,27 lambda vodiče jsou v H-rovině pole dipólu, aby se zabránilo spojky. S pozdravem, Wim
díky WIMRFP. Našel jsem tento balun (design.pdf) zajímavý balun design pro 860-960MHz. jaký je tvůj názor na to?

Dobrý den Techi, Abych byl upřímný, není tam žádná data současné zjistit, jak je dobrý (balun v příloze). Záleží zcela na transformátoru. Možná víte, že existují dva základní typy: 1.Baluns, které vytvářejí dva protichůdné signály s ohledem na společný základ (např. centra využit transformátoru, kde je centrum kohoutku připojen k zemi nesymetrický zdroj). 2.Baluns, že izolovat vstupní a výstupní do určité míry, takže výstup se stává více nebo méně plovoucí (pro určené frekvenční pásmo). Balun v mém grafu je typu 2 balun. Typu dvě baluns jsou také nazývány UNUN, protože nezáleží na tom, zda se připojit symetrické nebo nesymetrické zatížení. Je to jen potlačuje společný režim proudu. Když potlačit společný režim proudu v přívodu, připojení rovnoměrné zatížení automaticky povede v opačném signály (pro oba I a V).

Dobrý den Techi, Abych byl upřímný, není tam žádná data současné zjistit, jak je dobrý (balun v příloze). Záleží zcela na transformátoru. Možná víte, že existují dva základní typy: ........................................ ............................... Když potlačit společný režim proudu v přívodu, připojení rovnoměrné zatížení automaticky povede v opačném signály (pro oba I a V).
Díky WimRFP. Vaše vedení je opravdu informativní. Umožňuje design v cestě. co když chci design balun na PCB u navrhl?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back