Bandgap startu okruhu simulace a otázka

W

Warlike

Guest
Navrhl jsem bandgap napětí odkaz a spouštěcí obvod pro ni. Přečetl jsem témata o BGVR a uvedení do provozu. I ověřit spuštění takto: make Vdd konstantní hodnotu (nebo použijte vpwl zdroj a rampa na VDD), nastavit výchozí podmínky pro uzly a aby přechodné simulaci. Vref dosáhne požadované hodnoty v čase 1-2 s námi nastartovat okruh a časem 200-300 ms bez ní. Mám několik otázek. 1) Je to způsob, jak ověřit, spouštění v pořádku? 2) Co to znamená trvalý stav BGVR? (Mám na mysli nulový stav). Znamená to, že BGVR nezačne nikdy, nebo to znamená, že BGVR začne po velmi dlouhou dobu (~ sto ms)?

1. Myslím, že je v pořádku, ale musíte se ujistěte se, že výchozí podmínky jsou přiměřené. 2. V nulové stavu, by bandgap Referenční výstup je velmi nízká. Bude v pasti navždy a nikdy nespustí.

Ahoj, vedle rampy VCC. Pokud váš BGR dostal Povolit řídící signál, krok, když VCC je v pořádku. S pozdravem. ELE

1.what je vaše původní seting na vašem obvodu nebo proč jste to udělal? Becuase máte inable pin? 2. Střední stav je stabilní stát a v tomto stavu VBGR nezačne nikdy bez spouštění obvodu. [Quote = bojovný] Navrhl jsem bandgap napětí odkaz a spouštěcí obvod pro ni. Přečetl jsem témata o BGVR a uvedení do provozu. I ověřit spuštění takto: make Vdd konstantní hodnotu (nebo použijte vpwl zdroj a rampa na VDD), nastavit výchozí podmínky pro uzly a aby přechodné simulaci. Vref dosáhne požadované hodnoty v čase 1-2 s námi nastartovat okruh a časem 200-300 ms bez ní. Mám několik otázek. 1) Je to způsob, jak ověřit, spouštění v pořádku? 2) Co to znamená trvalý stav BGVR? (Mám na mysli nulový stav). Znamená to, že BGVR nezačne nikdy, nebo to znamená, že BGVR začne po velmi dlouhou dobu (~ sto ms)? [/Quote]

Bandgap obvod má dva stabilní operační body. Jedním z nich je na nule proudu a druhý je určen proudu ve smyčce. Aby se zabránilo okruh, aby si zamčené v nulové současného stavu a nastartování obvody jsou používány. Ale ve skutečnosti je parazitární kapacitní spojena s každým uzlem. proto jsou tyto uzávěry jsou dostatečné, aby okruh z nulové současného stavu ... ale může to trvat nepředvídatelné množství času .... a proto, aby se zabránilo této nepředvídatelnosti, je spouštěcí obvod použit a který jistě zabrání okruh, aby si uzamčené nula současný stav. Je ale velmi nepravděpodobné, že bandgap nedosáhne do klidového stavu hodnoty na vše bez počáteční obvodu.

[Quote = absjoshi] bandgap obvod má dva stabilní operační body. Jedním z nich je na nule proudu a druhý je určen proudu ve smyčce. Aby se zabránilo okruh, aby si zamčené v nulové současného stavu a nastartování obvody jsou používány. Ale ve skutečnosti je parazitární kapacitní spojena s každým uzlem. proto jsou tyto uzávěry jsou dostatečné, aby okruh z nulové současného stavu ... [/quote] Můžete vysvětlit, jak se parazitní čepice vám pomohou váš obvod z nulového stavu? IMO větší parazitní čepice., Pravděpodobnost vašeho obvodu přichází do aktivního stavu klesá ... [Quote = absjoshi] Ale to je velmi nepravděpodobné, že bandgap nedosáhne do klidového stavu hodnoty na vše bez počáteční obvodu. [/Quote] To je poměrně snadné pro BGR, aby si zamčené v nulovém stavu, bez spuštění CKT. Zažil jsem 10% selhání ve svých žetonů, které měl při spuštění selhání z důvodu odporu je otevřeno ve spouštěcím okruhu (který nakonec zavřel úvodní blok)

ahoj můžete libovolně použít jeden pls vysvětlit, jak BGR dosáhne nulové současný stav? Díky

[Quote = bharatsmile2007] hi můžete libovolně použít jeden pls vysvětlit, jak BGR dosáhne nulové současný stav? Díky [/quote] Pokud je nulový proud přes BJTs, bude napěťový vstup do operační zesilovač také na nulu. Nebude se významným rozdílům mezi oběma napětí vstupní operační zesilovač, které jsou na nule. Takže chyba zesilovač není vidět žádný problém, a nebude to opravit za to .. a to se bude snažit potlačit jakoukoli poruchu, která způsobuje, aby ho z nulového současného stavu. Takže BGR může navždy v nulové stavu, pokud není nucen se z toho tím, start-up. Doufám, že to pomůže ...

Ahoj všem, byste pls objasnit mě na startu okruhu simulace v BGR .. potřebuji se připojit zatížení (zatěžovací proud určena pro bandgap), zatímco přechodné simulace pro spuštění okruhu? Díky

Nemyslím si, že vkládáte bandgap jádro., Musíte mít vyrovnávací paměti to. V každém případě startu by měla být nezávislá na zatížení.

ahoj válka jako co je VDD rampa, kterou jste použili pro simulaci? Navrhl jsem bandgap napětí odkaz a spouštěcí obvod pro ni. Přečetl jsem témata o BGVR a uvedení do provozu. I ověřit spuštění takto: make Vdd konstantní hodnotu (nebo použijte vpwl zdroj a rampa na VDD), nastavit výchozí podmínky pro uzly a aby přechodné simulaci. Vref dosáhne požadované hodnoty v čase 1-2 s námi nastartovat okruh a časem 200-300 ms bez ní. Mám několik otázek. 1) Je to způsob, jak ověřit, spouštění v pořádku? 2) Co to znamená trvalý stav BGVR? (Mám na mysli nulový stav). Znamená to, že BGVR nezačne nikdy, nebo to znamená, že BGVR začne po velmi dlouhou dobu (~ sto ms)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back