baterie notebook opravy

W

weeyndha

Guest
Zdravím všechny, mám problém se svým notebookem. Já jsem nabitá baterie 100% moje, když jsem odpojit síťový adaptér je pokles až o 13%. Moje otázka je však nabíječka pracuje správně (baterie je špatné), nebo baterie je dobré a nabíječka je špatné, nebo jak je špatné? Má-li nabíječku, obvod uvnitř notebooku nebo síťový adaptér? jde o

Bateriové nabíječka je obvykle v kombinaci s napájením SM modul do notebooku. Tyto moduly jsou velmi spolehlivé jednotky, a když nemůžete vylučují její vina, že já si spíš myslím baterie. Jak stará je baterie a jaká je jeho typ?

Váš notebook je Bateriové dead.Your problém Bateriové není nabíječka.

Zkontrolujte, nabíječku, pokud dává doporučené ouput napětí, které se obvykle podává na nabíječce. Mírné rozdíly jsou v pořádku. Pokud je napětí nízké, pak jako nabíječka, pokud vadný. Pokud se nabíječka dává vysoké napětí pak i nabíječka a baterie jsou vadné.

Ano, je baterie vybitá téměř 95% případů. Můžete se pokusit o opravu v nabíjení při nízké proud pro jeden nebo 2 dny, poté použijte jej až do úplného vybití. Opakujte postup pro 4-5 krát. by to mělo fungovat, ale tato metoda není zaručena. jde, Baza

Vypadá to, že si battary je mrtvý, kompletní vyčerpáno a načerpat novou energii, a to postup znovu, a pokud to nešlo nahradit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back