Beamwidth z pole antén?

P

ping-pong

Guest
Ahoj,

Já jsem pracoval na konstrukci pole antén.Jsem studoval pomocí polí zvýší směrovost, pokud jsou správně umístěny.Ale co se vlivu na nosníku-šířka.zda incraeses nebo snižuje, nebo zůstává stejná.I havent najít žádný odkaz na to.Laskavě poskytnout některé užitečné informace, stejně jako některé odkaz o tom.čeká brzy odpovědět.

Šířka svazku je produkt individuální anténní obrazec a "pole faktor" tvar.Můžete vypočítat pole faktor tvaru tím, že bodové zdroje v místech jednotlivých antén a dělat jednoduché algebry.Jedna věc je mít na paměti, že každá anténa má "capture oblast", a jejich uvádění blízko dost pro tyto oblasti, aby se shodoval se sníží celkový zisk z maximální možné a také rozšířit Šířka svazku.Získejte a Šířka svazku jsou příbuzné.

jak vypočítat pole faktor pro jednotlivé antény.a také v případě, antény jsou umístěny tak, aby nedocházelo k decrase v zisku, než jaký bude dopad na nosníku-šířky.Laskavě mi poskytnout nějaký odkaz na to, abych mohl studovat v trochu detail

Zde je přednáška leták na poli www.ee.ucla.edu/ ~ ywang/EE262/Notes/Class5.ppt faktor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back