BER z OFDM, QAM, BPSK v MATLABu

B

bleach

Guest
Jsem nový této věci .... může někdo pomoci mne o tom ....

Jak vlastně k vykreslení grafu ber to z matlab .... Předpokládám použití pragramming v Matlab nebo Simulink?
může mi někdo ukázat kód simulovat tento BER ...

thx první ....Vkládá 2 hodiny 13 minut:Když už simulovat QAM-16 ... n počet ... ber s využitím všech těchto funkcí dmoce, biterr .....

Koneckonců, pokud chci, aby pozemek graf BER vs .... SNR, jak to udělat tat ....
pls help!THX první ...

Hi bleach:

v prvním a pro jednoduchost předpokládejme, že jste simulující BPSK vysílač a přijímač, a budete pozemek BER versus SNR., takže by se tyto tři fáze:

1.měli byste vytvořit posloupnost binárních dat, které jsou ve formě BPSK, jako je tato posloupnost (1 -1 -1 1 1 1 -1...).

2.měli byste kombinovat zvuk s signál s AWGN fungovat, pokud budete pracovat s addetive bílý šum gussian kanál, nebo nějaké komplexní funkce probablity hustotu, pokud váš kanál není AWGN kanál.

3.byste měli udělat srovnání mezi signálem a hlučný thresold úrovni, které nadefinujete pro příjemce (např. pro přijímač BPSK thresold úroveň je nulová), v této fázi měli byste porovnat kousek na kousek a pak přidat trochu jiné než stejný počet a rozdělení to celé délce sekvence.

4.Nyní máte hodnotu BER a musí opakovat tyto některé SNR plot BER versus SNR.

hodně štěstí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back