O
omeralich
Guest
Vážení všichni to může znít trochu vágní, ale to je to, co to je:.. (vlastně jsem pracoval na projektu pro přenos bezdrátového energie pomocí dvou cívek rezonanční navrhování a testování hardwaru ukázalo, docela dobře se mi podařilo na krmivo 56 wattů. a dostal 39w ve vzdálenosti 1,5 ft. já vím, čísla nejsou slibné, ale to je přesně to, co mám dělat. chci optimalizovat parametry pro zlepšení přenosu výkonu a za to musím simulovat různé smyčky typy a výkonové ztráty . Vím, že jsem měl udělat to do ruky, předtím, než navrhne hardware, ale teď jsem opravdu ušetřit náklady a dělat reverzní inženýrství na optimalizaci je můj skutečný problém je, že nevím o nějakém softwaru s možností simulovat / design smyčky a odhadnout sílu EM přenosu. * Vím, že odborníci se budou smát čtení, ale pro začátečníky jako jsem já, to není anténu a nefunguje na mikrovlnné trouby. Jedná se o čistě přenosu energie vyvolané elektromagnetického pole, které rezonuje obě cívky. Ok, jestli někdo pochopil problém a ochotni mi pomoci ven, musí být opravdu vděčný. díky předem. fandí