Bezdrátový přenos síly -> H Most, PIC mikrokontroléru

P

pany2008

Guest
Ahoj Hledám software na bázi mikroprocesoru PIC, v softwaru chci frekvenční výstup s rozsahem 150 kHz až 400kHz, a výstup by měly být dvě oba by měli být proti sobě pokud Q a druhý je Q-podle obrázku dole a mezi oběma pulzní výstup by měl být jejich mrtvá doba, která by měla být proměnlivá a musí být obdélníkového. Můj základní účel této řídit MOSFET h most (který může být poloviční nebo plný můstek) obvod. A já jsem hledal h obvodu most pro vysokofrekvenční řízení a h most by měl fungovat na 12V do 70VDC, 5 zesilovačů. Já jsem nahrávání obrazu křivky, které chci z PIC. Pokud se někdo může poskytnout mi software C pro každou vhodnou PIC mikrokontrolér, který bude skutečně pomoci plně na mně, a dokonce i schémat pro návrh H můstek také. Čekání na odpověď.

[Quote = pany2008] Ahoj hledám software na bázi mikroprocesoru PIC, v softwaru chci frekvenční výstup s rozsahem 150 kHz až 400kHz, a výstup by měly být dvě oba by měli být proti sobě pokud Q a druhý je Q - a mezi oběma pulzní výstup by měl být jejich mrtvá doba, která by měla být proměnlivá a musí být sinusový. Můj základní účel této řídit MOSFET h most (který může být poloviční nebo plný můstek) obvod. Pokud se někdo může poskytnout mi software C pro každou vhodnou PIC mikrokontrolér, který bude skutečně pomoci plně na mě. Čekání na odpověď. [/Quote] Hai jejich Není mi odpovědět na můj problém.

Ahoj, f = 150 kHz až 400kHz je pro nosnou frekvenci nebo pro konečnou sinusový signál?

[Quote = Taner] Hi, f = 150 kHz až 400kHz je pro nosnou frekvenci nebo pro konečnou sinusový signál? [/Quote] No f = 150 kHz až 400kHz je závěrečným signálem sinusového průběhu (nebo může být obdélníkový podle obrázku) , jejich žádný nosný kmitočet.

Cítím se tak líto, že až na jednu odpověď nikdo není zájem.

Ahoj Moderátoři Jak mohu posunout mě tento příspěvek od mikrokontroléru na profesionální vybavení a designu elektroniky, prosím dejte mi tip nebo nápad.

[Quote = pany2008] Ahoj Moderátoři Jak se mohu posunout mě tento příspěvek od mikrokontroléru na profesionální vybavení a designu elektroniky, prosím dejte mi tip nebo nápad. [/Quote] To měl udělat předtím, než aby se předešlo varování. Každopádně doufám, že si aspoň nějaké oznámení. Já se přestěhoval své téma. Na zdraví

tak se mnozí domnívají, ale nikdo se k odpovědi na to, že nikdo odpovědět s řešením ..????????????

To je člověk, co u software psát na vlastní pěst. Co u nás chtějí dát u celého kódu. jako myšlenka začít s jednoduchými programy v PIC, jako je blikající LED Navrhoval bych, montáž, jak si vyžadují přesné časování, pak u zvyklý najít tento problém je velmi obtížné

Ahoj pani2008, se mi zdá, že zařízení, jako PIC18F1220 může dělat, co chcete. Při pohledu na jeho datasheet vidím, že to bude dělat buď poloviční nebo plný můstek s požadovaným zpožděním a frekvence až do 500kHz (6,58 bitů rozlišení při 416kHz). Pokud máte nějaké zkušenosti programování PIC, by mělo být snadné nastavení tento nahoru. Datový list obsahuje několik příkladů. Doufám, že to byla užitečná. Waldeck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back