bezpečnostní systém

M

MSRA

Guest
Nedávno jsem nápad v mé mysli, a chcete, aby se někteří, co z toho.

navrhnout systém, který funguje jako

I přes stejný speciální inkoust napsat něco na nebo na první stránce každé knihy.

poté, kdy stránka je, že prošel cenzor typ, co se bude detekovat a kroužky jakékoli alarm.

jaký je klíč při libovolné stránky, které nemají, že speciální inkoust, když prošel wonnt způsobit systému alarm vyzvánět.pokud nechat, že jsem se daného projektu a chcete změnit tento projekt tak, že projekt vede záznam o čase a datu, kdy alarm kroužky rozhraní.ale problém je zatím to, co píšu, je jen myšlení, a nevím, odkud začít a nejdůležitější, jak začít, jak psát na papír a inkoust, z nichž píši, atd.

Takže myslím, že v tomto fóru mnoha elektronických génia jsou přítomny, a doufám, že jedna z těchto by mi nějaký užitečný způsob, jak začít.

Pamatujte si chci použít mikrokontrolér za to.

Čekám na odpověď.

TC
sbohem

Spíše než inkoustu, jen kabát papíru s chemickým.Chemických mohl dělat některý z následujících:

* Absorbují teplo lépe než papír
* Změna barvy při zahřátí, a potom přepnout zpět když se ochladil
* Vede elektřinu
* Některé z těchto, aby se systém bezpečnější.
* Použijte svou fantazii!

Zeptejte chemik, jaký druh chemikálie to.Přidáno po 1 minuta:Máte nějaké elektronické zkušenosti?Přidáno po 10 minutách:Máte zkušenosti s mikroprocesory?

No tak jsem se rozhodl použít snímač a místo kroužků a alarm .. to prostě počítá počet položek projít senzor přes rozhraní a prostřednictvím kamery se obraz, když nic projít ...

tak to, co chci se zeptat, je já bych mohl touse fotoaparát mobilní za to?

Obrázek bude trvat spoustu času a programování k použití.Chtěl bych jít s kartou RFID.

viz toto téma .....Doufám, že se vám to líbí

h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic228464.html

viz ya

Citace:

No tak jsem se rozhodl použít snímač a místo kroužků a alarm .. to prostě počítá počet položek projít senzor přes rozhraní a prostřednictvím kamery se obraz, když nic projít ...tak to, co chci se zeptat, je já bych mohl touse fotoaparát mobilní za to?

Jen oheň světlo, rámus konečných příjemců by cacth to,
pak se vaše inkoustu nebo vůbec, by měla absorbovat světlo,
pak ................................................. ......

RFID je používán jako dobrý bezpečnostní opatření.Použijte Google k nalezení mnoho odkazů na RFID

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back